smm2017
Üye
Merhabalar,
Ben bir proje müellifi olarak Aydem de projelerimi onaylatmaktayım. Lakin bizim burda sürecimiz şu şekilde işliyor;
- Proje çizilir Çıktılar alınır. Aydem Genel Merkezine gidilir.
- Evrak Kayıttaki 1-2 saat bekleme ile Proje girişi yapılır
- Evrak Kayıt her proje için size bir barkod numarası verir.
- Bu barkod sadece evrağın cevaplandığını gösterir Red ya da onay göstermez.
- 5 gün sonra proje almak için sıra beklenir evrak kayıttan projeler alınır. Red ise tekrar başa dönülür.
Bu sistem biz proje müelliflerini çok yıprattığı için ve Konya da MEDAŞ da sistemin böle değil tamamen dijital ortamda olduğunu duyduğum için sizlerden bilgi almak istedim.
MEDAŞ ta veya diğer dağıtım şirketlerin de proje ile uğraşan mühendis arkadaşlar işleyiş nasıl ? Tamamen dijital ortamdan giriş yapabilio musunuz ? Ozalitte ekstra masraftan kurtuluyotmusunuz ?
Not : Bu konunun açılma sebebi daha iyileştirilebilir bir sistem içindir.
İyi Çalışmalar
Ben bir proje müellifi olarak Aydem de projelerimi onaylatmaktayım. Lakin bizim burda sürecimiz şu şekilde işliyor;
- Proje çizilir Çıktılar alınır. Aydem Genel Merkezine gidilir.
- Evrak Kayıttaki 1-2 saat bekleme ile Proje girişi yapılır
- Evrak Kayıt her proje için size bir barkod numarası verir.
- Bu barkod sadece evrağın cevaplandığını gösterir Red ya da onay göstermez.
- 5 gün sonra proje almak için sıra beklenir evrak kayıttan projeler alınır. Red ise tekrar başa dönülür.
Bu sistem biz proje müelliflerini çok yıprattığı için ve Konya da MEDAŞ da sistemin böle değil tamamen dijital ortamda olduğunu duyduğum için sizlerden bilgi almak istedim.
MEDAŞ ta veya diğer dağıtım şirketlerin de proje ile uğraşan mühendis arkadaşlar işleyiş nasıl ? Tamamen dijital ortamdan giriş yapabilio musunuz ? Ozalitte ekstra masraftan kurtuluyotmusunuz ?
Not : Bu konunun açılma sebebi daha iyileştirilebilir bir sistem içindir.
İyi Çalışmalar