İnsan vücut u zaten elektriksel akımlar üzerine kurulu, beyinden aldığı
Elektronik darbeler, pals ler sayesinde fiziksel hareketlerini yapabilen bir organizma. Benim bundan çıkardığım sonuç aslında bu tür işlemler belkide çok absürt değildir. Bu konunun tıpta teknik olarak bir adı var fakat hatırlayamadım.Fakat tıpta en ileri seviye bir konu olduğu için bu konuda kimsenin doğru düzgün bir bilgiside yok. O yüzden bence siz yinede bu kadar emin konuşmayın. Bilmediğiniz bir konuda çalışmalar, denemeler yapanları "dangalak" olarak nitelendirmeyin. Yorumunuza bakarak bunu yazıyorum unutmayın ki çoğu buluşlar dangalak diyebileceğiniz insanların uğraşları, deneyleri sonrasında gün yüzüne çıkmıştır.
Belkide bundan 15 - 20 yıl sonra tıp sektöründe böyle yada buna benzer bir tedavi yöntemi çıkar evet gerçekmiş deriz yada en azından ana tema öyleymiş diyebiliriz ki bunu çok kez yaşadık.
Şu konuda size katılıyorum kesinlikle hiç bir bilgi olmadan bireysel olarak amatörce böyle bir işin içine girip kendisini yada bir başkasını kobay olarak kullanmak hiç doğru değil evet. İş bilenin kılıç kuşananın tabiki saygılar.