benim kullandığım rezistans ta 4 bağlantı ucu var. şeklini kaba taslak çizdim. 2 bacak rezistansın uç kısmını diğer 2 bacakta rezistansın arka kısmını ısıtıyor. fişeğin içinde 2 rezistans var yani.380V a göre üretilmiş rezistanslar.Rezistansa doğru bağlantı yaptığınızdan kesin emin misiniz? İçeride 3 adet rezistans yıldız bağlı şekilde olabilir mi? Yani üst- orta ve alt kısmı ısıtmak için 3 adet rezistans koymuşlar rezistansların birer uçlarını birleştirmişler, diğer 3 ucada 3 faz bağlanıyor olabilir mi? Eğer dediğim gibiyse rezistanslar 220V da çalışacak şekilde tasarlanmışlardır. Sizin tarif ettiğiniz bağlantı şeklinize göre rezistanslara 380V uygulamış oluyorsunuz. Bu yüzden arızalanıyor olabilir. Tahminim bu yönde.
Ekli dosyayı görüntüle 75273
İçerisinde 3 adet yıldız bağlı rezistans olanın da 4 ucu olur ama siz 2 adet rezistans olduğuna emin olduğunuza göre rezistansların bozulma sebebide bahsettiğiniz nedenden ötürü olabilir.benim kullandığım rezistans ta 4 bağlantı ucu var. şeklini kaba taslak çizdim. 2 bacak rezistansın uç kısmını diğer 2 bacakta rezistansın arka kısmını ısıtıyor. fişeğin içinde 2 rezistans var yani.380V a göre üretilmiş rezistanslar.
İkişerli bağlantı nasıl 380 volt oluyor?
ikişerli bağlantı ; her iki uca da faz bağlıyorsun ( r-s,s-t,r-t gibi)İkişerli bağlantı nasıl 380 volt oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?