Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sorular burda eğer yardımcı olursanız cok memnun olurum. İyi forumlar!problem nedir?
Merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederim fakat kimseyi bu soruları yapması için zorlamıyorum. Çizimi kendimi gelistirmek maksadıyla istiyorum ve mantığını anlamak ise en büyük temennim eğer yapabilirseniz faydası benim için çok değerlidir ama yapmayacaksanız ise burası bir forum ve internet mecrası yorumunuzu ve tavsiyenizi lütfen kendinize saklayın.Birazcık uğraşıp takıldığınız yeri sorsanız daha fazla yardım alırsınız. Siz armut piş ağzıma düş! diyorsunuz. Bu şekilde yardım almanız çok zor. Belki soruları çözmek için boş zamanı olan birisi varsa yardımcı olabilir yoksa cevaplar için çok beklemeniz gerekir.
Teşekkür ederim incelemekteyim.Otomatik kumanda bölümündeki konuları inceleyin. Sorularınızın aynısı ya da benzerlerini bulmanız büyük ihtimal. Zamanını harcamamak için kolay kolay kimse uğraşmaz bu sorularla. Temel seviye otomatik kumanda soruları.
Zorlayamazsınız zaten. Size yol göstermek için yorum yapıyoruz. Siz tavsiyeleri umursamıyorsanız kendiniz bilirsiniz. Size başarılar...Merhaba. Yorumunuz için teşekkür ederim fakat kimseyi bu soruları yapması için zorlamıyorum. Çizimi kendimi gelistirmek maksadıyla istiyorum ve mantığını anlamak ise en büyük temennim eğer yapabilirseniz faydası benim için çok değerlidir ama yapmayacaksanız ise burası bir forum ve internet mecrası yorumunuzu ve tavsiyenizi lütfen kendinize saklayın.
Teşekkür ederim incelemekteyim.