Konu Sah ilkercan Üye Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 66 10 Ocak 2017 #11 GUNAY ELEKTRIK' Alıntı: Kablolu oda termostatları 150 tl kablosuzlar 300 tl cıvarlarındadır. Genişletmek için tıkla ... hocam elimde oda termostatı var,ben bunu nasıl kullanırım dıye bakıyorum,yukarda da belırtmıstım.
GUNAY ELEKTRIK' Alıntı: Kablolu oda termostatları 150 tl kablosuzlar 300 tl cıvarlarındadır. Genişletmek için tıkla ... hocam elimde oda termostatı var,ben bunu nasıl kullanırım dıye bakıyorum,yukarda da belırtmıstım.
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 10 Ocak 2017 #12 yanlış bağlantı kombine zarar verir...
Konu Sah ilkercan Üye Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 66 10 Ocak 2017 #13 confickerbelasi' Alıntı: yanlış bağlantı kombine zarar verir... Genişletmek için tıkla ... hocam kartta ne gıbı degısıklık lazım elektronık olarak bılıyormusunuz?
confickerbelasi' Alıntı: yanlış bağlantı kombine zarar verir... Genişletmek için tıkla ... hocam kartta ne gıbı degısıklık lazım elektronık olarak bılıyormusunuz?
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 10 Ocak 2017 #14 ilkercan' Alıntı: hocam kartta ne gıbı degısıklık lazım elektronık olarak bılıyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... o konuyla hiç uğraşmadım ama kombi ile uyumu yok çok gereksiz pahalı sonuçları olabilir.
ilkercan' Alıntı: hocam kartta ne gıbı degısıklık lazım elektronık olarak bılıyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... o konuyla hiç uğraşmadım ama kombi ile uyumu yok çok gereksiz pahalı sonuçları olabilir.
Konu Sah ilkercan Üye Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 66 17 Ocak 2017 #15 tamam bana elektronık ıle ılgılı yanıt lazım.gereklılık kısmı tartışılır.saol yinede
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 17 Ocak 2017 #16 Kartın altlı üstü resimlerini atarmısın, açma kapama yapmıyor mu bence sıkıntı değil yine de ilk mesajdan itibaren okuyayım.
Kartın altlı üstü resimlerini atarmısın, açma kapama yapmıyor mu bence sıkıntı değil yine de ilk mesajdan itibaren okuyayım.
Konu Sah ilkercan Üye Katılım 10 Mar 2009 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 66 18 Ocak 2017 #17 by lent' Alıntı: Kartın altlı üstü resimlerini atarmısın, açma kapama yapmıyor mu bence sıkıntı değil yine de ilk mesajdan itibaren okuyayım. Genişletmek için tıkla ... merhaba hocam rezistansı görmeden çalıştıramıyorum.resimlerini atmıştım ılk sayfada yınede ıstersenız atarım.
by lent' Alıntı: Kartın altlı üstü resimlerini atarmısın, açma kapama yapmıyor mu bence sıkıntı değil yine de ilk mesajdan itibaren okuyayım. Genişletmek için tıkla ... merhaba hocam rezistansı görmeden çalıştıramıyorum.resimlerini atmıştım ılk sayfada yınede ıstersenız atarım.
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 18 Ocak 2017 #18 Mümkünse dışarıda çek net gölgesiz olsun her kartı önlü arkalı.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,298 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 18 Ocak 2017 #19 Bu devre büyük ihtimalle rezistansa voltaj veriyor ve geçen akımi okuyor rezistans olmayınca akim akmıyor kartta arıza veriyor olabilir..
Bu devre büyük ihtimalle rezistansa voltaj veriyor ve geçen akımi okuyor rezistans olmayınca akim akmıyor kartta arıza veriyor olabilir..
hotcehamber Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 317 Puanları 6 Yaş 44 Konum istanbul 18 Ocak 2017 #20 Kombilerde oda tetmostati icin baglanti yeri var kontrol panelinin altindaki kemes bagkantilarinda olur ancak kombinin kulanma kilavuzunda hangisi oldugu yazar tabi bazi model ve marka larda
Kombilerde oda tetmostati icin baglanti yeri var kontrol panelinin altindaki kemes bagkantilarinda olur ancak kombinin kulanma kilavuzunda hangisi oldugu yazar tabi bazi model ve marka larda