ulasaygul
Üye
Simdi hizli bi ozet geceyim, sonra soru cevap ilerleyelim
Lg kurutmali camasir makinesi.
Fisi prize taktigim gibi kacak akim atiyor.
Ayni prize makinenin fisini sokup ketıl, utu vs. taktim atmadi. Makineyi evdeki diger prizlere taktigimda hepsi atti.
Servise gitti 1 hafta denediler baktilar hic bi problem yok. Orda bir kez bile sorun yaratmamis.
Eve geldi ilk gun calisti sonra yine basladi kacak akimi attirmaya.
Makineyi topraklamali ara kabloyla ust komsuya bagliyorum onun kacak akim atmiyor. (Komsunun kacak akim kontrol edildi saglam.)
Komsunun makinesini ayni ara kabloyla benim eve takiyorum benim kacak akim yine atiyor. (Komsunun makinesi de kontrol edildi saglam)
Şinayder kacak akim vardi degistirdim yenisini aldim. Tekrar denedim yine atti.
Evdeki tum prizlerden tum fisleri cektim. Tum isiklari kapattim. Makineye bagli olan Sigorta haricindeki tum sigortalari da kapattim. Sadece makinenin fisini taktim yine atti
Makineyi 2 yildir kullaniyoruz. Bu olay son 15-20 gundur var.
Yani ust komsunun saglam makinesini bizim prize takinca kacak akimi attirmasaydi sorun benim makinede derdim ama sorun belli ki benim hattimda.
Elektrikciler şokta
Evi mi degistiricem simdi makine icin var midir boyle bisey yasayan
Lg kurutmali camasir makinesi.
Fisi prize taktigim gibi kacak akim atiyor.
Ayni prize makinenin fisini sokup ketıl, utu vs. taktim atmadi. Makineyi evdeki diger prizlere taktigimda hepsi atti.
Servise gitti 1 hafta denediler baktilar hic bi problem yok. Orda bir kez bile sorun yaratmamis.
Eve geldi ilk gun calisti sonra yine basladi kacak akimi attirmaya.
Makineyi topraklamali ara kabloyla ust komsuya bagliyorum onun kacak akim atmiyor. (Komsunun kacak akim kontrol edildi saglam.)
Komsunun makinesini ayni ara kabloyla benim eve takiyorum benim kacak akim yine atiyor. (Komsunun makinesi de kontrol edildi saglam)
Şinayder kacak akim vardi degistirdim yenisini aldim. Tekrar denedim yine atti.
Evdeki tum prizlerden tum fisleri cektim. Tum isiklari kapattim. Makineye bagli olan Sigorta haricindeki tum sigortalari da kapattim. Sadece makinenin fisini taktim yine atti
Makineyi 2 yildir kullaniyoruz. Bu olay son 15-20 gundur var.
Yani ust komsunun saglam makinesini bizim prize takinca kacak akimi attirmasaydi sorun benim makinede derdim ama sorun belli ki benim hattimda.
Elektrikciler şokta
Evi mi degistiricem simdi makine icin var midir boyle bisey yasayan
Moderatör tarafında düzenlendi: