Lamba açıp kapatınca kendiliğinden yanıp sönen led ışıklar

merhaba evimde direk elektriğe bağlı sensörlü koridor led aydınlatma var 4 adet ayrıca yatak başlıklarında 2 adet dokunmatik led lambalar var.

sorunum şu hangi oda olursa olsun normal prizden lambaları açıp kapatınca onlarda açılıp kapanıyor... hareketliler hareket almıyor dokunmatiklere dokunan olmuyor. tüm boardları açıp kontrol ettim normal gözüküyor toprak hattı bağlı.. evdeki tüm prizlerlerde Elektronik eşyaları çıkartıp denedim sonuç aynı.5+1 evdeki hangi odada lamba açılıp kapansa onlarda devreye giriyor.

bi çok elektrikçiye sordum bi cevap alamadım. elektrikçi kontrol etti herşey normal gözüküyor dedi.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yetersiz bilgi ve veriler ( tesisatınız bilinmiyor ? , görseller ? , sorunuzun anlatımı ? , vs gibi )

Tesisatınızı siz biliyorsunuz , siz görüyorsunuz ve yerinde işlem siz yapabiliyorsunuz .

Yerinde çözüm aranmalı.

Bilgiler ve veriler tam olursa kısmende olsa yardımcı olunabilir düşüncesindeyim.

Bağlantılarinizda sorun vardır .( karışıklık)
Anahtar faz yerine nötr olabilir.

Kolay Gelsin Sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…