Lamba sembollerini bulamıyorum?

noname0

Üye
Bilgisayar destekli proje dersimizde hocamız boş mimari projeye lambaları kursun kalemle cizmemizi söyledi ve lambaların özel sembolleri oldugunu soyledi. Bende rustik, halojen, sodyum buharlı, metal halide gibi lambalar da var ama bulamıyorum bu lambaların proje uzerindeki sembollerini IEC 60617'ye baktım yine yoktu ordada. Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Bilgisiyar destekli proje dersimizde hocamız boş mimari projeye lambaları kursun kalemle cizmemizi söyledi ve lambaların özel sembolleri oldugunu soyledi. Bende rustik, halojen, sodyum buharlı, metal halide gibi lambalar da var ama bulamıyorum bu lambaların proje uzerindeki sembollerini IEC 60617'ye baktım yine yoktu ordada. Bana yardımcı olabilirmisiniz?
Biraz saçma bir talep gibi geldi bana hocanızın istediği. Bunlara ait genel lamba sembolleri var ve bunları ya son kullanıcı ya da müteahhit kafasına göre takar daha sonra. Hiç kimse aaaa şu projede şu armatür varmış, sembolü de şuymuş, dur ondan takayım demez.

Biraz saçma bir talep gibi geldi bana hocanızın istediği. Bunlara ait genel lamba sembolleri var ve bunları ya son kullanıcı ya da müteahhit kafasına göre takar daha sonra. Hiç kimse aaaa şu projede şu armatür varmış, sembolü de şuymuş, dur ondan takayım demez.
Teşekkürler, oldugu kadar artık yapmaya çalışacağım.

hangi okul merak ettim

Forum istatistikleri

Konular
129,945
Kullanıcılar
452,865
Son üye
erdemxflx

Yeni konular

Geri