lovomr Üye Katılım 6 Şub 2021 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 25 5 Haz 2024 #1 Merhaba, Şarj aletini cihaza takıp cihazı açtığımızda çatır çutur sesler geliyor. Açılmış halinin fotoğrafını ekliyorum, benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Teşekkürler.
Merhaba, Şarj aletini cihaza takıp cihazı açtığımızda çatır çutur sesler geliyor. Açılmış halinin fotoğrafını ekliyorum, benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Teşekkürler.
sasen1 Paylaşımcı üye Katılım 19 Haz 2008 Mesajlar 1,249 Puanları 106 6 Haz 2024 #2 lovomr' Alıntı: Merhaba, Şarj aletini cihaza takıp cihazı açtığımızda çatır çutur sesler geliyor. Açılmış halinin fotoğrafını ekliyorum, benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 108071Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Şarj aletinin çıkış voltajını ölçtünüz mü?DC kaç volt okunuyor?
lovomr' Alıntı: Merhaba, Şarj aletini cihaza takıp cihazı açtığımızda çatır çutur sesler geliyor. Açılmış halinin fotoğrafını ekliyorum, benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 108071Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Şarj aletinin çıkış voltajını ölçtünüz mü?DC kaç volt okunuyor?
-taha- Katılımcı Üye Katılım 20 Nis 2011 Mesajlar 509 Puanları 56 Konum beykoz 11 Haz 2024 #3 lovomr' Alıntı: Merhaba, Şarj aletini cihaza takıp cihazı açtığımızda çatır çutur sesler geliyor. Açılmış halinin fotoğrafını ekliyorum, benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 108071Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bence gidip birtane orjinal şarj aleti alsan iyi olur görüntüde muadil adaptör gibi duruyor Birde devrenin arkasını çek soğuk lehim olma ihtimali çok yüksek
lovomr' Alıntı: Merhaba, Şarj aletini cihaza takıp cihazı açtığımızda çatır çutur sesler geliyor. Açılmış halinin fotoğrafını ekliyorum, benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Ekli dosyayı görüntüle 108071Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Bence gidip birtane orjinal şarj aleti alsan iyi olur görüntüde muadil adaptör gibi duruyor Birde devrenin arkasını çek soğuk lehim olma ihtimali çok yüksek