ouzkr
Üye
Öncelikle s.a. Elimden artık hiç birşey gelmedigi icin son çare forumlardayım Allah rızası için biri bana yardım etsin büyüklerim küçüklerim
Tezin şu şekilde
İskinin yer altında bulunan borularından makina mühendislerinin büyük oranda kullandıgı pitot tüpu yontemıyle debı ölçümü yapmak
Temel amacım Debi ölçmek yani. Pitot tüpunden aldıgım verılerı Plc üzerinde işleyerek Debı ölçümü yapmış bulunuyorum. Ve ölçümüde Plcye baladıgım ekrandan gormekteyım.
Şimdi geldık büyük soruna beceremedıgım ve ilmimin yetmedigi yer şudur.
Ölçtügüm bu veriyi PLC ye baglayacagım bır Gprs veya RF modül ile yada yalnız GPRS modül de olabilir. sms yahut mail olarak biryere göndermeliyim yada her ikiside olabilir
yardımlarınızı bekliyorum
plc panasonıc Ekran easywıev
Yapabilirim diyen varsa yaptıracagım ozelden gorusebılırız
Tezin şu şekilde
İskinin yer altında bulunan borularından makina mühendislerinin büyük oranda kullandıgı pitot tüpu yontemıyle debı ölçümü yapmak
Temel amacım Debi ölçmek yani. Pitot tüpunden aldıgım verılerı Plc üzerinde işleyerek Debı ölçümü yapmış bulunuyorum. Ve ölçümüde Plcye baladıgım ekrandan gormekteyım.
Şimdi geldık büyük soruna beceremedıgım ve ilmimin yetmedigi yer şudur.
Ölçtügüm bu veriyi PLC ye baglayacagım bır Gprs veya RF modül ile yada yalnız GPRS modül de olabilir. sms yahut mail olarak biryere göndermeliyim yada her ikiside olabilir
yardımlarınızı bekliyorum
plc panasonıc Ekran easywıev
Yapabilirim diyen varsa yaptıracagım ozelden gorusebılırız