bolubeyi Profesyonel Üye Katılım 27 Eyl 2008 Mesajlar 1,681 Puanları 421 Yaş 54 Konum Trabzon 12 Nis 2022 #11 Devrede istenilen özellikler hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Verilmiş olan bilgiler dahilinde ekteki gibi yapabilirsin. Ekli dosyalar Ekran.PNG 37 KB · Görüntüleme: 13 devre.pdsprj 19.5 KB · Görüntüleme: 2
Devrede istenilen özellikler hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Verilmiş olan bilgiler dahilinde ekteki gibi yapabilirsin.
Konu Sah Enes Kaan Üye Katılım 31 Ara 2021 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 18 12 Nis 2022 #12 huh' Alıntı: Dosya hata veriyor. Açılmıyor. Timestamp vb... Anlamlandıramadım. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı değil teşekkür ediyorum bolubeyi' Alıntı: Devrede istenilen özellikler hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Verilmiş olan bilgiler dahilinde ekteki gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... çabanız için teşekkür ediyorum devreyi deneyip sizi bilgilendireceğim dosyayı proteus 7 de açamıyorum kendim manuel olarak konumlandıracağım bolubeyi' Alıntı: Devrede istenilen özellikler hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Verilmiş olan bilgiler dahilinde ekteki gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... devreyi denedim ve istediğim gibi oldu çok teşekkür ediyorum Asılında bende çok yaklaşmışım Son düzenleme: 12 Nis 2022
huh' Alıntı: Dosya hata veriyor. Açılmıyor. Timestamp vb... Anlamlandıramadım. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı değil teşekkür ediyorum bolubeyi' Alıntı: Devrede istenilen özellikler hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Verilmiş olan bilgiler dahilinde ekteki gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... çabanız için teşekkür ediyorum devreyi deneyip sizi bilgilendireceğim dosyayı proteus 7 de açamıyorum kendim manuel olarak konumlandıracağım bolubeyi' Alıntı: Devrede istenilen özellikler hakkında fazla bilgi vermemişsiniz. Verilmiş olan bilgiler dahilinde ekteki gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... devreyi denedim ve istediğim gibi oldu çok teşekkür ediyorum Asılında bende çok yaklaşmışım
bolubeyi Profesyonel Üye Katılım 27 Eyl 2008 Mesajlar 1,681 Puanları 421 Yaş 54 Konum Trabzon 12 Nis 2022 #13 Kolay gele hayırlı olsun.