adaptörün ac kablosunu bir tanesini, aspiratörün on off tuşuna bağlayacaksın.
saygıdeğer abim tekrardan teşekkürlerimi sunarım, zahmet vermiş bulunmaktayım.. görsel olarak gösterdim birde ona bakarmısın, sorun gözüküyor mu..bak adaptör AC kablosu (faz/ nört) bir tanesini mavi yada kahverengi (başka renk olabilir kafan karışmasın) var sayalım mavi olsun. şimdi adaptörün ac fişini uygun bir yerden yarıyoruz, iki kablonun mavisini ortadan kesiyoruz. biz iki adet uç çıktı. davlumbazla arası varsayalım 2 metre olsun. 2 metre eşdeğere kalınlıktaki kabloyu renk farkı olmaksızın ekliyoruz güzelce bantlıyoruz. elimizde iki tane çıplak ucu aspiratörün aç kapa / on off tuşuna bağlıyoruz. şimdi adaptörü kafamda canlandırayım fiş arada anahtar var, adaptöre giriyor ac adaptörün çıkış ucu 12 volt dc, buradaki artı ve eksiyi led bara (şerit lede) uygun olarak lehimliyoruz yani ledin artısına adaptörün artısını, eksisine eksiyi. şimdi ne oldu? ben (sen) davlumbazın aç kapa tuşuna bastım, o ne davlumbazın ışığı yandı, ahanda bak şerit ledte yandı. kapattım. hadi be ikisi de söndü. ne yaptık ac Elektrik giren anahtara ac giriş kablosunu bağladık. dc konumu hiç ellemedik. sadece lede uygun yerlere lehim /montaj yaptık.
not anlamadıysan söyle bir daha anlatayım sıkıntı yok. elektrik şakaya gelmez.
ablamın evine yapıyorum, şuan marka modelini bilmiyorum öğrendikten sonra internet üzerinden elektirik şemasını bulabilirsem sizi yarın rahatsız ederim.Aspiratör hakkında bilği verseniz daha iyi olacak .
Marka , model ve ürün kılavuzunda elektrik şeması ? vardır sanırım
İç ve dış fotolar .
( Arkadaşların yorumlarını beklemeniz ) .
Örnek gösterim olarak verilmiştir
Model: HDM656WTK / HDM656BTK
Ekli dosyayı görüntüle 92647
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?