Ne yapmak istediğinizi anlamak için yazdıklarınızı üç kez okudum.amacınızı anlamaya çalıştım.amacınız fen lambası mı yapmak yoksa karanlıkta görünür olmak mı?
çünkü fren lambası genelde arkadan gelen taşıtların, sizin fren yaptığınızı görmeleri için aracın arka kısmında sabit bir düzenek olarak tasarlanır.yok görünür olmak istiyorum diyorsanız sadece tekerlek dönerken çalışan renkli sibop lambaları mevcut.
Düşündüğünüz şeyi pratiğe dönüştürmenin birçok sakıncaları var.yapışkan silikonlu şerit led'i arka tekerleğin dış yanaklarına sabitlemeniz mümkün değil,esnemeden dolayı zaten düşecektir.jant metaline tutturmaya çalışsanız sınılı bir yüzeyde çalışacaksınız.hadi yapıştırdınız diyelim.tekerleğin çeperini 1metre şerit led ile kapladınız ,12v gerilim vereceğiniz batarya veya pil kutusunu tekerleğin neresine nasıl tutturacaksınız.ağırlık yüzünden tekerleğin bozulan balansını nasıl düzelteceksiniz.zor ama imkansız değil.
Aynı işi tekerleğin göbeğine özel bir fırçalı düzenek yaptırıp besleme voltajını dışarıdan vermek suretiyle ve ayrıca fren pedalına bir switch bağlayarak da yapabilirsiniz.wi-fi mi-fi ile olacak iş değil,bir de işin mali boyutu var tabi.