Önceki mesajınızda da fabrikaya çözümünüz ilettiğinizi yazmıştınız, dediğinize göre mühendisler anhatar koyarak boşa masraf yapıyor! Bu iddialarınız karşısında @Viko MİY cevap hakkı doğuyor, heyecenla bekliyorum.
Değerli müşterimiz;
Anahtara led ve tasarruflu aydınlatmalar kontrol amaçlı bağlandığında mutlaka nötr hattı gereklidir.Bu tip aydınlatmalarda nötr hattı bağlanmadığında aydınlatmalar üzerinden geçen akım aydınlatma üzerinden devresini tamamlamaktadır.Bu sebepten ötürü yaşanan pırpır yapma sorunu ortaya çıkmaktadır. Bahsetmiş olduğunuz kondansatör, diyot, Elektronik devre vb. uygulamalar tarafımızca yapılmış fakat standart bir sonuca ulaşılamamıştır. Bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir.Yaşanan sıkıntı anahtar kaynaklı yada anahtar üzerinde bulunan led kaynaklı bir sıkıntı değildir. Aydınlatma üzerinden geçmekte olan akım kaynaklı bir sıkıntı olduğundan bu problemin ortadan kaldırılması için bu akımın kesilmesi gerekmektedir.
Saygılarımızla,
Değerli Müşterimiz;
Standart bir sonuçtan kastımız anlamış olduğunuz gibi aydınlatmalarda karşılaştığımız bir durumu ifade etmektedir. Aynı markaya ait olan aydınlatma gruplarında bir kaçı ile yapmış olduğumuz denemelerde sorunun ortadan kalktığı görülmüş fakat yine aynı markaya ait olan üründe sorunun tekrarı ile karşılaşılmıştır. Bu sebeple yapmış olduğumuz uygulamaları standart hale getirememekteyiz.
Saygılarımızla,
Syn Viko MİY;
1. Sizden ricam bu markayı bana özelden mesaj atarmısınız? Bunlarla deneme yapmak ve sonucu burda paylaşmak istiyorum. Zaman kaybı olmaması açısından diyorum.Yoksa ben Piyasadan ucuz pahalı çeşitlerden temin edip, denemeler yapabilirim.
2.Soru: Viko Sorun olursa nötr çekilmesi,Switch'in Flürasan konumuna alınması istiyor.Bu durumda led sürekli yanar diyorsunuz.
Bende derim ki; madem nötr çekiyorum, bari anahtar orjinal çalışmasını yapsın.Bu mümkün olduğu halde viko neden bunu yapmıyor?
Değerli Müşterimiz;
Viko olarak şuana kadar olan uygulamalarda kesin bir sonuca gidilemediğinden Viko olarak led ve cfl aydınlatmalarda bu şekilde uygulama yapılmasını önermekteyiz Teşekkür eder.
Saygılarımızla,
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR BİR ANAHTARIN YERİNİ GÖRECEĞİM DİYE BOŞA ENERJİ HARCAMAYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?