confickerbelasi
Profesyonel Üye
maliyetine değer mi? attığın taş korkuttuğun kurbaya değer mi? şüpheli 15 led yetmez bence 12v yada 24v çıkış yapmalı...genede fantezi...
kurbağa çok önemli.maliyetine değer mi? attığın taş korkuttuğun kurbaya değer mi? şüpheli 15 led yetmez bence 12v yada 24v çıkış yapmalı...genede fantezi...
ben azıcık salak olduğum için, kurbağalı dereye gitmiyorum.gördüğü her kurbaya basma eğilimi olan çok manyak var... döv döv bitmiyorlar.
estağfurullah salak değil merhametli,duyarlısın demek kurbağalar eko sistem için önemlilrer.ben azıcık salak olduğum için, kurbağalı dereye gitmiyorum.
Sen de KÖTEK'le onlarıgördüğü her kurbaya basma eğilimi olan çok manyak var... döv döv bitmiyorlar.
siz beni köteklemeden ben bir kaç sorum daha olcak hani şu trityum tüpleri var ya onları amorf güneş panelleri üzerine taksak bildiğim kadarıyla bu paneller düşük ışıkta diğerlerine göre daha performans trityum tüpleride 12.5 yılda verimliliği düşüyor bu şekilde sürekli bir led yakabilir miyim yoksa onunda amperi düşük mü gelir. son olarak amerikyum 241 ile bir şey yapabilir miyim merak ettimSen de KÖTEK'le onları
Sayın üye konu dışına çıkmayın. Led ile Elektrik üretilirmi konu başlığınız. Böyle sürerse yüzlerce sayfalık çöp oluşur.siz beni köteklemeden ben bir kaç sorum daha olcak hani şu trityum tüpleri var ya onları amorf güneş panelleri üzerine taksak bildiğim kadarıyla bu paneller düşük ışıkta diğerlerine göre daha performans trityum tüpleride 12.5 yılda verimliliği düşüyor bu şekilde sürekli bir led yakabilir miyim yoksa onunda amperi düşük mü gelir. son olarak amerikyum 241 ile bir şey yapabilir miyim merak ettim