Merhaba arkadaşlar
Sorunum bozuk powerboard aslında fakat uygun fiyata paneli kırık komple tv satılıyor.
Benim tv lg nin la613s modeli aynı serinin la620s modeline benim sağlam olan panelim uyum sağlar mı?
tesekkur ediyorum bende konuyu acan arkadas gibi arzadan faydalıp hem smart yapmak hemde led tamir fiyatını yarı yarıya indirmiş olmak
Haklısınız panel fiyatları TV ile aynı fiyat eskilerde ise fiyatini geçiyor benim amacım bı üst modeli ile aynı panele sahip ise bendeki paneli ona takip TV yi hem smart yapmak hem 650 TL istenilen LED bar tamiri için fiyatı yarıya düşürmek elimdeki TV teşhir ürünüydü o yüzden arıza 2 senede bir cikariyo. Tavsiyen icin tesekkurlerOtelin paneli kırık 102 cmlık tv nin paneli yakinda değişti geçen hafta başı gibi yetkili serviste, 1100 TL gibi rakam vardı faturada, nete bağlanma gibi ozelligi filan yok hatta 3 -4 senelik eski model diyebilirim, elbet ekran boyutu ve firmaya göre rakam değişecektir aklınızda fikir olsun.
[/Qe
Haklısınız panel fiyatları TV ile aynı fiyat eskilerde ise fiyatini geçiyor benim amacım bı üst modeli ile aynı panele sahip ise bendeki paneli ona takip TV yi hem smart yapmak hem 650 TL istenilen LED bar tamiri için fiyatı yarıya düşürmek elimdeki TV teşhir ürünüydü o yüzden arıza 2 senede bir cikariyo. Tavsiyen icin tesekkurler