Libya Şantiyesi İçin Elektrik Mühendisi

Libya Tripoli Otel Şantiyesi için en az 3-4 yıl deneyimli Elektrik Mühendisi aranmaktadır.
Ücret 5000 dolardır,içerde maaş kalmıyor;çalışılan ayın maaşın ay sonunda alabiliyorsunuz,3 ayda bir 1 hafta Türkiye izni,İstanbul gidiş dönüş uçak biletleri dahil.
Konaklama lux otelde tek kişilik odada olacaktır.İşçi kampı vs değil.3 öğün yemek,ulaşım vs hepsi dahildir.

usta tekniker yada ara eleman alınmıyor mu _?
yurt dışı deneyimim var ..
Elektrik Elektronik konusunda alt yapı ve piyasa bilgim var

Hocam öyle güzel anlatmışsın ki, bir an acaba gitsem mi diye düşündüm :)

Geçenlerde bir tanıdık Libya ya gitmiş. İnşaat işiyle ilgili 5.000 tl veriyorlarmış, ama en az 3 ay çalışma garantisi vermen gerekiyormuş.
Tabi Libya da halen sıkıntıların olduğu söyleniliyor. Para durumu da biraz onu gösteriyor.

yurt dışı işlerine artık güvenmiyorum herkes yanar döner arkadaşlar kimin ne zaman ne olacağı belli değil herkese tavsiyem noterden sözleşme yapmadan kimse adım dahi atmasın

kalacağın yer süper derler ne kadar eminsin
maaş tıkır tıkır derler para piyasası bu ödenek gelmedi yatıramadı ne yapacan
yemek süper derler yedinmi
3 ayda bir derler 6 ya çıkar
içerde kalmaz maaş derler yahu elinde senet sepet yokki nasıl güvenecen kimsin sen
8 saat derler 12 ye çıktımı libyada başını hangi duvara vuracan
ustasın derler hamal yaparlar
iş biter kesin dönüş yaparsın içeride 3 bin dolar paran var 8 ay sallar ha yattı ha yatacak derler
sigortan zaten muamma
can emniyet hiç yok

yahu elinde çek yok senet yok sepet yok sözleşme yok noter yok
resmen kendini köle olarak teslim ediyor tüm hakarından vazgeçiyorsun

hepsi yaşanacak var olan şeyler

yap sözleşmeni noterde

1-maaş 5000 tl
2-3 ayda 1 hafta gelecen
3-uçak bileti yemek içme şirkete ait
4-otelde kalacaksın
5 sadece kendi işini yapacan
6-sabah 8 akşam 5
5-5 den sonra mesaai %200
6-maaş her ay ın 1 de yatacak
7-iş bitmi alacak kalmayacak
8-ssk yatacak türkiyede
9-sakatlanma dururmunda 50 bin tl
10-ölüm durumunda 150 bin tl
11-maddelere uyulmadığı taktirde yada değiştiğinde 500 bin tazminat

hadi sıkıyosa götürsünler de 10 beygir gücünde çalışalım ama sıkar gaz yapar onlarda çamura yatıp seni darmadağın edecekler ama gizliyolar süslüyolar

Son düzenleme:
yavuz31 hocam aynen dediğin gibi oluyor.. hala mesai m var yurt dışından geleli iki ay oluyor.. gecenin kaçına kadar çalıştık ödicez hemn öderiz iş bitisn felan felan.. hepsi yalan dolan ...

yavuz31 hocam aynen dediğin gibi oluyor.. hala mesai m var yurt dışından geleli iki ay oluyor.. gecenin kaçına kadar çalıştık ödicez hemn öderiz iş bitisn felan felan.. hepsi yalan dolan ...

38 yıl yemediğim kazık kalmadı yaw bu sitede aslında tecrübe bölümüde açacağız ki genç arkadaşlar bizim hatalarımızı yapmasın
ben çocuklarıma her hafta bir konu anlatıyor ders yapıyoruz

sakın derim gerek yurtdışı gerek benzeri işlerde mutlaka 1000 düşünün 1 hareket edin yada bir bilene sorun

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,671
Son üye
cewizci

Yeni konular

Geri