Light Anahtar ile Şerit LED açıp kapatabilir miyim?

excelse04

Üye
Katılım
13 Ağu 2024
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
33
Merhabalar,
Light anahtar ile şerit LED trafosuna enerji verip kesebilir miyim? Normal anahtar ile farkı nedir? Yardımcı olur musunuz?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.

Light Anahtar Ne İşe Yarar?​

Light anahtar oldukça geniş alanlarda kullanımı tercih edilen bir üründür. İlk girişte basıldığında bütün merdiven/apartmanın ışıklarının aynı anda yakılmasını sağlar. Birçok düğme ile tek bir ışığın açılıp kapanmasını sağlaması açısından yüksek bina, uzun merdivenlerde sıklıkla rastlanır. Light anahtar kullanımı oldukça basittir. En alt kattan bastığınızda tüm alanın ışığını yakabilirsiniz. Sonrasında ise ışık kendiliğinden söner. Işık söndüğünde ise dilediğiniz yerden tekrar basarak aynı şekilde tüm ışıkların yeniden yanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca lamba yanında zil sistemlerinde de kullanımı bulunur. Kapı zilleri de ani basmalı tip düzenek vardır. Zile basılı tutulduğu süre içerisinde zil çalar, bırakıldığında ise durur.

ben tek tetik diye öğrenmiştim, yada benim aklımda öyle kalmış bastığın sürece ışık/zil çalışır. yaylıdır kerata bıraktın mı eski haline gelir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…