Hocam wd 40'ın faydalari saymakla bitmez.Güncelleme: Sıktım, şu an yeni alınmış gibi oldu. Bu WD-40 her sorunu çözüyor.
Evet ya, neye sıksam alet yeniden canlanıyor gibi. Şu ana kadar bozuk fanları da çalıştırdı, böyle olmaması gereken deneylerde de işe yaradı.Hocam wd 40'ın faydalari saymakla bitmez.
Potansa siz de sıktınız mı? Sorun oldu mu? İleride lazım olursa diye öğreneyim.bende az bişey yağlamıştım. sorun çözülmüştü.
evet. wd50 olmayabilir. fakat yağ sıkmıştım. düzelmişti. çalışırken sesde kesiklik ve haşırtı yapıyordu. yağladıktan sonra düzeldi. sürgülüEvet ya, neye sıksam alet yeniden canlanıyor gibi. Şu ana kadar bozuk fanları da çalıştırdı, böyle olmaması gereken deneylerde de işe yaradı.
Yani Elektronik parçalara WD-40 sıkılmaması gerekiyormuş. Ben zaten teyp çöp olduğu için denemiştim risk kazandı. WD-40 pek uçucu olmadığı için kısa devre yaptırabiliyormuş.
Potansa siz de sıktınız mı? Sorun oldu mu? İleride lazım olursa diye öğreneyim.
Tamamdır aynı şey o zaman. Bundan sonra azıcık yağ sorun olmayacak o zaman.evet. wd50 olmayabilir. fakat yağ sıkmıştım. düzelmişti. çalışırken sesde kesiklik ve haşırtı yapıyordu. yağladıktan sonra düzeldi. sürgülü
potansiyemetreydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?