bazen yoklukla ihtiyaçları karıştırmamak lazım, biz kimleri gördük çakçı başı motor yağ kaçırıyor diye kartere çiçek yağı koyup motor yakanı da biliyoruz. mazot koysa motora o kadar zarar vermez.Yağsız Kontak Sprey Kullanmak .
evet sıkılır, için rahat olsunKonunun amacı lineer potans ile WD-40 için açılmıştı
Teşekkürler teyit etmiş oldum sayenizde.evet sıkılır, için rahat olsun
bir yerde görmüştüm hava filitresinin olduğu yerden sıktım, az sıkmam gerekiyormuş, her şeyin olduğu gibi fazlası zararmışArabaya sıktım derken motora, karbüratöre mi sıktınız?
Büyük geçmiş olsun. Malzemeyi tanımadan, ne için, nelerde kullanılabileceğine bakmadan kullanmamak gerek!
Teşekkürler cevabınız için. Benim de düzgün çalışmayan başka potanslar var ama onlar farklı. Bu benim sıktığım DM'de belirttiğim 40 yaşından büyük bir alet vardı ya, onun ses açma yerlerine sıktım. Nasıl oldu bilmiyorum ama sorun çıkarmadı devre kartına kadar sızdığı halde. Ben WD-40 sıktığım için direncin sürekli sabit kalacağını düşündüm uçmayacağı için. Ama hiç beklemediğim bir sonucu oldu. Gayet güzel çalışıyor. Bir sorum daha olacak. Bu ince yağı nereden bulabilirim? Nalburlarda satılır mı?Sn. Affansen, işin bir gerçeği, bu potansiyometrelerin ince yağla parazitli çalışmayı önlemesini aslında ben askerde öğrendim. Erzurum'da kd. ütğm'nin (fırın müdürü) parazitli çalışan PC monitörünü araçla elektronikçiye götürünce, "birkaç damla ince yağla hiç bir şeyciği kalmaz!" deyince ona pek inanmamıştım, ama alınan sonuç ise muhteşem oldu, potanslardaki tüm cızırtılar gitmiş ve ütğm'in makamında çalışırken arada bir oyalandığı PC monitörü düzelip sağ salim ona teslim edilmişti. Bir de fırına servislerde kullandığımız çok eski, askeri araca asker çalışmayıp arada bir tutukluk yaptığında canlanması için benzinli pamuğu karbüratörünü açıp koklatıyordu.
Aslında her malzemeyi amacına en uygun kullanmak idealinde en iyisidir, ama bazen ince yağ gibi çözümler örneğin potansiyometrelerin açılmasında en iyi bir çözüm oluyor. Kolay gelsin.
dikiş makinesi yağı diye de geçerBu ince yağı nereden bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?