Lineer Potansa WD-40 sıkılır mı?

Yardımlar için teşekkürler küçük bir tane almak sanırım en iyisi ama kalemi de bir deneyeyim, belki dışına bir şey uydururum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
aklınızda bulunsun uzerınden enerjı gecen elektronık kartların en kolay ve saglıklı temızleme yolu 1.sı mineral yagı (elektrık ıletmedıgı ıcın ozellıkle tavsıye ederım) 2.si ise saf etil alkol her ıkısı ılede cok fazla elektronık kart temızledım mineral yagının ozellıklerınden bırısıde cıhazı ıcınde calıstırabılıyorsun
 
1- çalışan cihaza (üzerinden elektrik geçiyorsa) sıvı teması tavsiye edilmez iletken olmasa bile
2- mineral yağ diyorsunuz kuruduğu zaman vereceği zararı biliyor musunuz?
3- alkol diyorsunuz da parlama sıcaklığı 13 derece bunu biliyor musunuz? küçücük bir ark yangına sebebiyet verir.
lütfen tavsiyeler de bulunurken biraz mantıklı ve araştırmacı olunuz. ve bu güne kadar sizi tanrı değil ilahlar korumuş. yaşadığınız için, başınıza bu güne kadar bir arıza gelmediği için çok şanslısınız. isterseniz bundan sonra şansınızı fazla zorlamayınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…