peki diskin üzerindeki mıknatısları kendi çevresinde hareket edecek bir sistem getirirsek olmaz mı? bu sistem hiç enerji harcamazDeğerli arkadaşlar
konunun başında bir kaç sayfadaki görüşleri okudun ama gerisini okumadan en sona atladım. Yani diğer sayfalarda değerli yorumlar olabilir, onları tenzih ederim. Şimdi gelelim baştaki videodaki Elektrik üretme meselesine. aslında @ahnur nicki arkadaş olayı kısaca anlatmış ama bende bir kez buradan yazayım. o videodaki üzerine mıknatıs dizili çark biraz sonra kendi kendine durur. harekete devam etmesi için disk üzerindeki dizili mıknatısların konum değişmesi lazım. Atıyorum kafadan disk üzerinde 16 mıknatıs varsa birinci mıknatıs ana mıknatısın karşsına geldiğinde ikinci sıraki konum değişmezse sistem firenlenir. Buradan şu çıkar;
mıknatıslara konum değiştirecek enerjiye ihtiyaç var. sonunda @ahnur nickli arkadaşın ilk sayfada dediğine gelirsiniz.
Selamlar.
Salt mıknatısla elektrik elde edilebileceğini düşünmüyorum. Ancak devrede kullanılan bir mıknatısın, verilenden daha fazla enerji elde edilmesini sağlayabileceğini düşünüyorum.sayın tesla bu forumda etkin değilim ancak arada girebiliyorum konu benim konum ve su anda bu konunun üstünde çalışıyorum biraz zorlanıyorum ancak projenin gerçekleşeceğinden adım gibi eminim siz yanlış mıknatıs edinmişsiniz bana biraz anlatırmısınız nasıl yanlış ?
benim her mıknatısa göre bir fikrim var
En son bir yazı ekledim. Oku onuSayın Tesla,
Hangi boşluktan bahsediyorsunuz? bu boşluk kainat dışında bir yerde mi ki kainattan daha çok enerjisi var?
sayın Degas hevesini kırmak istemem araştırma yapmak çok güzel yalınız çeşitli proje veya şema satmak isteyenlere para kaptırma
şunu unutma hiç birşey yoktan var edilmez var olanda yok edilemez sadece şekil değiştirilir
bu nedenle enerji dönüşümünde dönüştürülen enerjide azalma olması gerekir mıklantısdan mekanik dönüş enerjisi alabilmen için mıklantıs
enerji kaybetmesi gerekir boyle birşey olmadığından tabi mıklantıs başka bir enerji gücüne cevrilemez.
değişik isim altında değişik malzeme satanlara kanma kolay gelsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?