Arkadaşlar tüm yorumları okudum şaşırdım 800 tl yi küçümseyenler piyasa böyle tecrübeli isen tabiki değerini bulacaksındır. Hem hatır için gerek olmadığı halde işe alınacaksın hemde şikayet edeceksin iyisini bulana kadar git boş otur o zaman denebilir ayrıca işçilik yapan Elektrik mühendisi arkdaşım şu anda iyi konumda olan bir otomasyon firması sahibi deneyim için bir çok şeye katlanılabilir Askerlik durumun nedir yapmadı isen zaten büyük firmalar seni dikkate bile almıyor ayrıca şahsi fikrimi söyliyeyim surda yazdıklarını okuyarak senin için edindiğim izlenim iyi bir mühendis olmadığın yönünde belki başkalarıda benim gibi düşünmüştür aynaya bakmak lazım kolay gelsin.
günümüz şartlarında her alanda kendimi geliştirmeye çalıştım.alçak geri,orta gerilim,otomasyon,bina otomasyonu,enerji verimliliği,yazılım geliştirme gibi.
Neredeyse baştan beri bu konuyu takip ediyorum ve ilk defa birşeyler yazmak zorunda hissettim. Sayın tantalis bu yazdıklarımı lütfen kişisel algılamayın naçizane 4 yıllık otomasyon deneyimi olan bir Elektrik-Elektronik mühendisiyim ben.
Yukarıda yazdıklarınızdaki her konuda kendimi geliştimeye çalıştım noktasına kesinlikle katılmıyorum. Yazdığınız ana başlıkların her biri kendi içerisinde dallanıp budaklanır, nerdeyse ayrı bir bilim haline gelir. Size önerim herkonuda kendimi geliştirdim ya da geliştirmeye çalıştım iddialarından kaçının. Kendinize bir alan belirleyin(OG, AG, topraklama, otomasyon, enerji verimliliği vb.) ve o konuda kendinizi geliştirin. Her konuda birşeylerden yarım yamalak bilmektense, bir konuya tam hakim olmak her zaman daha iyidir.
Tekrar ediyorum lütfen yazdıklarımı kişisel algılamayın, size cevap verirmiş gibi, aslında diğer arkadaşlara da sesleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?