Siz İK cımı yoksa mühendismisiniz?Merhabalar değerli kardeşlerim, abilerim. Sizce programlama bilgisi olan ve PLC programlayan bir mühendisin maaşı kaçtır?Kaç olmalıdır?
İsterseniz siz de kaç aldığınızı yazabilirsiniz. Bir yol gösterici olabilir. Her türlü fikir alışverişi ve tartışmaya açıktır. Birikimlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Mühendisim formu sürekli takip ediyorum. Yeni üye oldum. Şu an bir iş mevzum var o yüzden bilgi alıyorum piyasayı tam bilmediğim için. Zaten serbest konularda açtım konuyu. Bu da formu aktif kullanmak değil mi bi nevi?? ikcı burda takılacağını sanmıyorumSiz İK cımı yoksa mühendismisiniz?
Mühendisseniz ocak ayında üye olup foruma hiçbir katkınız olmamış 4 mesajınız var 4 üde bu konuyla alakalı.
İk iseniz bunu açık açık söyleyebilirsiniz ( şahsen ik cılardan nefret etsemde )
Uzun lafın kısası paragraf= Forumu aktif kullanın sonra sohbet muhabbet . Daha etik daha hoş olurdu
Hoş geldiniz. Açıklama için teşekkürler. Şahsınıza zerzeniş olmuş ama direk sizle alakası yok. Farklı sesleri projeleri duymak görmek iyi geliyor ondan dolayı sordum .Mühendisim formu sürekli takip ediyorum. Yeni üye oldum. Şu an bir iş mevzum var o yüzden bilgi alıyorum piyasayı tam bilmediğim için. Zaten serbest konularda açtım konuyu. Bu da formu aktif kullanmak değil mi bi nevi?? ikcı burda takılacağını sanmıyorum
Fikir verirseniz sevinirim. Gerektiği zaman formun başka konularında da konu açarım.
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Haklısınız farklı sesler her zaman iyidir. İnşallah yakın zamanda kafa yakan mesleki sorularla daha aktif olacağım.Hoş geldiniz. Açıklama için teşekkürler. Şahsınıza zerzeniş olmuş ama direk sizle alakası yok. Farklı sesleri projeleri duymak görmek iyi geliyor ondan dolayı sordum .
Maaş gönül isterdi 8 k larda olsun ama 5k üstü alırsanız hiç sesinizi çıkartmayın. 4 ün altı na düşmeyin .
Piyasası yok olsa keşke . Selamlar
Bunun anlamı 5-6 emekli olduğunuz için az mı yoksa çok mu istemiş oluyorsunuz anlamadım2 firmaya iş başvurusu yaptım. görüşmeye bile çağırmadılar.
çağırsalardı 5 - 6 falan isterdim çünkü emekliyim akmasada damlıyor.
maaş toplamı 10 bine yaklaşsın diye. emekli olmasaydım daha fazla maaş talep ederdim veya talep etmek isterdim.Bunun anlamı 5-6 emekli olduğunuz için az mı yoksa çok mu istemiş oluyorsunuz anlamadım