KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 19 Ocak 2018 #11 shox' Alıntı: Dost acı söyler gibi oldu ama bu en azından düzgün bir cevap oldu teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bol video ve konu okuma ile bilgi edinir ve öğrenirsin.
shox' Alıntı: Dost acı söyler gibi oldu ama bu en azından düzgün bir cevap oldu teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bol video ve konu okuma ile bilgi edinir ve öğrenirsin.
askinaslan Katılımcı Üye Katılım 18 Haz 2010 Mesajlar 480 Puanları 56 Konum Sakarya 19 Ocak 2018 #12 shox' Alıntı: Sizin armutu nasıl yendiğiniz beni alakadar etmiyor. Seviyeyi düşürmeyede gerek olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... seviyeyi düşürmedik. burası çok samimi bir ortam. siz samimiyetten hoşlanmadınız sanırım. hakkınızı helal edin.
shox' Alıntı: Sizin armutu nasıl yendiğiniz beni alakadar etmiyor. Seviyeyi düşürmeyede gerek olduğunu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... seviyeyi düşürmedik. burası çok samimi bir ortam. siz samimiyetten hoşlanmadınız sanırım. hakkınızı helal edin.
Konu Sah shox Katılımcı Üye Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 974 Puanları 56 19 Ocak 2018 #13 askinaslan' Alıntı: seviyeyi düşürmedik. burası çok samimi bir ortam. siz samimiyetten hoşlanmadınız sanırım. hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah asıl siz helal edin yardımcı olmaya çalıştınız sanırım ben yanlış anladım sizi
askinaslan' Alıntı: seviyeyi düşürmedik. burası çok samimi bir ortam. siz samimiyetten hoşlanmadınız sanırım. hakkınızı helal edin. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah asıl siz helal edin yardımcı olmaya çalıştınız sanırım ben yanlış anladım sizi
Yusuf&CNC Usta Üye Katılım 14 Ağu 2015 Mesajlar 1,554 Puanları 181 Konum İstanbul 20 Ocak 2018 #14 shox' Alıntı: rtcam MACH3 hakkında eğitim video ve Döküman bulunan bir kaynak arıyorum. Genişletmek için tıkla ... İngilizce sorun olmazsa Mach3'ü yazan Artsoft firmasının hazırladığı videolar var. Toplam 5 bölüm;
shox' Alıntı: rtcam MACH3 hakkında eğitim video ve Döküman bulunan bir kaynak arıyorum. Genişletmek için tıkla ... İngilizce sorun olmazsa Mach3'ü yazan Artsoft firmasının hazırladığı videolar var. Toplam 5 bölüm;
Konu Sah shox Katılımcı Üye Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 974 Puanları 56 20 Ocak 2018 #15 ahh o ingilizce yokmu o ingilizce ömür boyu ingilizce eğitimini alıpta konuşamayan tek milletiz sanırım bende kenarından köşesinden buna dahilim ingilizcem iyi olmasada anlıyorum ama konuşamıyorum diyenlerdenim bende
ahh o ingilizce yokmu o ingilizce ömür boyu ingilizce eğitimini alıpta konuşamayan tek milletiz sanırım bende kenarından köşesinden buna dahilim ingilizcem iyi olmasada anlıyorum ama konuşamıyorum diyenlerdenim bende