Kayserili arkadaşım. Dinle Şimdi. Sorunları merak etmişsin. Can kulağını açıp da dinle. Mach3 Giriş Pinlerinde Debounce düzgün çalışmıyor. Debounce da nedir dersin şimdi. Neyse; Mach3 Macroları çalıştırırken özellikle takım değiştirmede "Script Error" mesajını basıyor rastgele kimi zaman çalışır macro kimi zaman erorr. Heee. Bunu da cevaplarsın. Devam: Mach3 Soft Limit tanımlı olmasına rağmen çoğu zaman Limitleri aşıp Mekanik çarpışma yapıyor. Bunu da cevapla.... Devam: Mach3 5 Workoffsetleri
Elektrik kesintilerinde çoğu zaman hiç hatırlamaz. Haydi Cevap bekliyorum... Devam: Mach3 pulse üreteci çoğu zaman nedenisz kararsızlaşıyor. Neden. Bunu da nereden bakıyorsun şimdi dersin... Eeee meslek sırrı ama sana öğreteyim istersen. Tezgah bu sayede kayıp gidiyor. Adım kaçırma zannediliyor. Oysa pulse düzensizliği. Nedeni mi sen söyle.... Devam: Mach3 Takım boyu telafisini çoğu kez hatırlamaz. G43H..... aahhhh. Uç kırmaları... E ne kaldı... Kalanları da belki başkaları söyler. Haaaa bir tane daha aklıma geldi. Açılırken 2. Kez açmaya kalkarsanız Gitti Önceki önceki ayarlarınız... Eehhhh. heeee.. Belli ki sen bunları pek yaşamamışsın. Ama Amatörce bir makina üretti isen bunlara ihtiyacın olmamıştır. Sen de haklısın. Virüs girip sistem çökmesi ohoooo bitmez de neyse.... AAAA en önemli şeyi unuttum. Mach3 Yörünge Planlayıcısına sahip değil. Haaa bu da nedir. Ne gibi zararları var. Yada ne gibi sorunlar getirir. Al Sana link İngilizcen iyi ise oku:
http://wiki.linuxcnc.org/cgi-bin/wiki.pl?TrajectoryControl