Burada detay var.
[/QUOTHüseyin hocanın anlatımına göre yaptım hocam zaten tşk ederim.
Videodaki kartla digi300 inverterle spindle ayarını yapabilen varmı acaba? tekrar konu açmak istemedim, fromda aynı sorun için konu açılmış, çözüme ulaşılmamış,
Videodaki bağlantı sürücü parametleri tamam tamam devir mach3 üzerinden yüksetltip düşürebiliyorum, kart üzerinden invertere giden ucu ölçtügümde 10bin devirde 10v 24bin devirdede 10v, devre göre frekans voltajı değişmesi gerekiyor ama sabit. İnverteri manuel sürdügümde sorun yok! Konu hakkında bilgisi olup veya aynı sorunla karşıalşıp çözen biri varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Çokk teşekkür ederim kardeşim cevap verip yardımcı olmaya çalıştığın için , ama değil 24000bin, videoyu çeken kişiyede ulaşamadım bir türlüSelam abi, senin sorunun sanki mach3-config-spindle pulley kısmında gibi. Siz orayı 10bin devir olarak ayarlamışsınız. 24000 yapın düzelecektir. Deneyip haber verin. Sorunu doğru anladıysam yanıt bu olabilir.
Gerçekten çokk teşekkür ederim sağolun nasipse yarın akşam denicem. Bendeki sürücü de start stop baglantısı yapcagım giriş yok ancak Hüseyin güngörün videosundakine göre baglantilarim doğru inverter parametlerini aldığım yerle tekrar üzerinden geçtim.Pulley kasnak oluyor,sizin bununla ilginiz yok.Bağlantıyı resimdeki gibi yaptınızmı?
+- 10 v ile sürmeniz gerekiyor.
https://buildyourcnc.com/item/electronicsAndMotors-electronic-component-breakout-Mach3-USB-Board
Burayı inceleyin sorunu çözersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?