Yakın olsanız buyrun misafirim olun dicem ama İzmirdesiniz, Çayırova Gebze tuzla Pendik Kartal civarında yakın olan yardımcı olabilecek bı arkadaş varmıdır acaba? ücreti mukabilindeSürücüyü incelemek gerekiyor.
Sürücüde fwd ileri dönüş REV ters dönüş için kullanılacak.Verdiğiniz şemada out 3 den invereterin starstop butonuna giriş vermiş ama bende öyle yer giriş yok
Tekrar ilgi alakan için teşekkür ederim "koçlu,Sürücüde fwd ileri dönüş REV ters dönüş için kullanılacak.
0-10 V verince pwm değil analog hız kontrolü oluyor.Manuel deki spindle Hertz ini mach3 pwm kontrlle olmuyo.
terimlerin içeriğine vakıf değilim, yanlış söylemişim. Neticede sorunu çözemiyorum kardeşim0-10 V verince pwm değil analog hız kontrolü oluyor.
Herhangi bir output ile bir röleyi tetikleme yap rölenin ortak ucunu invertörde com ucuna bağla normalde açık ucunuda fwd e bağla parametrelerin doğruysa çalışması gerekirMaalesef yine aynı ,
Verdiğiniz şemada out 3 den invereterin starstop butonuna giriş vermiş ama bende öyle yer giriş yok . Resimdeki Do highspeed pulse output diye bi yer var orası olabilirmi
Peki çokk teşekkür ederim denicemspindle ayarlarından pwm yazan yerdeki işareti kaldırıp deneyin.
Selam kardeşim, daha önce belirttiğim üzere 10v alıyorum multimetre 10.54v gösteriyor, devri değiştirsem de voltaj sabit hep 10v, YouTube da araştırabildigim kadarıyla devire göre bu voltajın değişmesi gerekiyor, belki koçlu nun dediği pwm dendir. Deneyip haber vercem, ilgi alakası yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederimSelam abi,
kart çıkışında 0-10 V değerini okuyabiliyor musunuz? Eğer evetse geriye parametre ayarlarında sorun var gibi duruyor. Birde bağlantı olarak kart spindle ayar çıkışını inverterdeki VI ve GND arasına bağladınız değil mi?
Çok teşekkür ederim, daha önce hiç röle baglamadım. söylediğinizi araştrıp yapmaya çalışcam,Herhangi bir output ile bir röleyi tetikleme yap rölenin ortak ucunu invertörde com ucuna bağla normalde açık ucunuda fwd e bağla parametrelerin doğruysa çalışması gerekir