abdulsamet yücel
Üye
Aynen öyle bana cok hız gerekmıyor zatenBu tip robotlarda ekstra yüksek hızlar olmadığı için sorun daha az olacaktır muhtemelen. Dediğin kontrol kartını da tahmin ettim
Aynen öyle bana cok hız gerekmıyor zatenBu tip robotlarda ekstra yüksek hızlar olmadığı için sorun daha az olacaktır muhtemelen. Dediğin kontrol kartını da tahmin ettim
100 metre/dk gibi ve daha büyük değerlere ulaşmam gerekiyorAynen öyle bana cok hız gerekmıyor zaten
Abdulsamet kardeş.. tüm eksenleri aynı anda home a göndermeyi nasıl yaptın anlatırmısın.. ??Hallettim kardeşim yaa ben onu başka konununda altına yazmıstım cok saol yinedebu tarz bir şey oldu
Edit buton scripte basıp ref home düğmesine tıkla. Zaten yanıp söner şekilde oluyor edit buton scripte tıkladıgında. Ref home düğmesinin makro yazılımı cıkıyor karsına oraya code "g30" ekle ve kaydet. Eksenler ilk olarak 0 pozisyonuna geliyor sonra home yapıyor. Aslında 0 derken home yaptırdıgın pozisyonu kaydediyor galiba. Burdan bir arkadas yardımcı olmustu banada sagolsun.Abdulsamet kardeş.. tüm eksenleri aynı anda home a göndermeyi nasıl yaptın anlatırmısın.. ??
Edit buton scripte basıp ref home düğmesine tıkla. Zaten yanıp söner şekilde oluyor edit buton scripte tıkladıgında. Ref home düğmesinin makro yazılımı cıkıyor karsına oraya code "g30" ekle ve kaydet. Eksenler ilk olarak 0 pozisyonuna geliyor sonra home yapıyor. Aslında 0 derken home yaptırdıgın pozisyonu kaydediyor galiba. Burdan bir arkadas yardımcı olmustu banada sagolsun.
nerede macro hem gel hiç kaçırmaReff all home makrosunu silip sadece g30 mu yazıyoruz ? Yoksa makronun başına sonuna falan mı ekliyoruz
nerede macro hem gel hiç kaçırma
yazmışsın teşeküürler deneyip haber verelim nasıl olduğunu bu arada g30 nereye ekliyorsun.. tam olarak
Her şeyi silip CODE "G30" yazman yeterliyazmışsın teşeküürler deneyip haber verelim nasıl olduğunu bu arada g30 nereye ekliyorsun.. tam olarak