manyetik şeması yardım

Katılım
10 Kas 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
36
arkadaşlar sitenizde buldum bir kaçtane manyetik bağlantı şeması ama benim manyetiklerin markası demon ben resim olarak hazırladım allah rızası için bir hayır sever arkadaşım şemayı tamamlarsa çok dua ederim nolur çok zor durumdayım
 
yokmu yardım edebilecek bi arkadaş ya lütfen biri ilgilensin gerçekten çok zor durumdayım bunu burda yapabilen elektronikci yok :(
 
Buradaki arkadaşlar genellikle otomasyonla ilgilendikleri için bu işlerle pek ilgileri yoktur ama panik yapmaya gerek yok.
Aslında enstrüman satan-onaran birilerini bulsan çok daha kısa sürede çözebilirdin.
İnternette bire bir uygun bir şemaya rastlamadım, daha çok üç konumlu anahtarlar kullanılmış. Alttaki şemada kullandığın humbucker'ların bağlantı şekli var, sadece fazladan bir single manyetik var ortada, onu gözardı et.

Manyetiklerinin çıkışlarını (şemada belirtilen uçları yani) sol altta çizdiğin anahtarlara gireceksin, bu sayede istediğin manyetikler anahtarlarla devreye girip çıkacak, bu konfigürasyonun nasıl olacağına sen karar vermelisin.
Anahtarların çıkışını da volüm ve ton potlarına yine şemadaki gibi bağlamalısın, sanırım iki tane de kondansatör gerekiyor.
Umarım şema işine yarar, kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,828
Mesajlar
920,817
Kullanıcılar
450,920
Son üye
cihan.demir

Yeni konular

Geri
Üst