otohat
Profesyonel Üye
Sürekli tepkiler geliyordu, 2014 faturama baktım sayaç okuma ücreti var 2015 faturasında yok 2015 ten sonra kaldırmışlar demek ki.Doğru diyorsun, onu başka kaleme eklediler.
Sürekli tepkiler geliyordu, 2014 faturama baktım sayaç okuma ücreti var 2015 faturasında yok 2015 ten sonra kaldırmışlar demek ki.Doğru diyorsun, onu başka kaleme eklediler.
Başka bir kaleme ekleme yapıldi diye kalmış aklımda.Sürekli tepkiler geliyordu, 2014 faturama baktım sayaç okuma ücreti var 2015 faturasında yok 2015 ten sonra kaldırmışlar demek ki.
Şuan faturada dağıtım bedeli dışında ekstra bir kalem kalmadı. Vergileri yazmıyorum. Sayaçları da dağıtım şirketleri okuyor.Başka bir kaleme ekleme yapıldi diye kalmış aklımda.
https://www.dunya.com/gundem/epdk-s...e Kurumu,), sayaç okuma bedellerini sabitledi.Şuan faturada dağıtım bedeli dışında ekstra bir kalem kalmadı. Vergileri yazmıyorum. Sayaçları da dağıtım şirketleri okuyor.
2011 yılının haberi. 2014 e kadar faturada var bu bedel ama 2015 faturamda yok.
Ehh.. Küçük te olsa zafer iyidir..2011 yılının haberi. 2014 e kadar faturada var bu bedel ama 2015 faturamda yok.
Keşke zafer olsa hocam o bedelin artık adı yok ama biryerlere eklendi öyle gidiyor.Ehh.. Küçük te olsa zafer iyidir..