MC3PHAC

k__aslan

Üye
Katılım
29 Nis 2009
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
53
Merhaba arkadaşlar. Üç fazlı bir inverter devresinde resistive brake diye kondansatöre paralel direnç var. Amacı aşırı dc bara gerilimini sınırlandırmakmış. Ama nasıl seçilir. Benim motorum Üç fazlı yıldız bağlı ve 0,37 kW gücündedir. inverterde kullanacağımız resistive brake gücü ve direnci ne olmalıdır.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Kullandıgınız ınverterın kullanım kılavuzunda, gücünüze göre frenleme dırencının tıp ve sipariş numarası vardır. Motorunuz,volan tipi bir yük çevırıyorsa, stopdan sonra regeneratif enerji olacagından bunu yok etmek için frenleme dırencı kullanılır. Normal bir çalısma ıse bence gerek yok, veya sık sık yön değiştirme yapmıyorsanızda gerek yokdur..
 
Cevap için çok teşekkür ederim. Benim üzerinde çalıştığım devre MC3PHAC app note. Aslında elektrikçiler olarak facebook olayı olsa da soruyu duvara yazma ve anında bir çok kişiden cevap alma veya yardımcı olma olanağı olsa ne iyi olurdu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…