Mekatronik Mühendisiyim İş Arıyorum

xismet

Üye
2012 yılında mühendislik fakültesi mekatronik mühendisliği diploması almaya hak kazandım. Mezuniyetimden sonra endüstriyel otomasyon işleri yapan bir firmada 2 ay kadar çalıştıktan sonra ayrılmak zorunda kaldım. Genel olarak Siemens s7-200 ve s7-1200 PLCler, KTP serisi touchpaneller, Schneider Electric Zelio, Otomatik Kumanda(Cofaso, EPlan P8), SolidWorks, Hidrolik&Pnömatik konularıyla ilgileniyorum. Anadolu Lisesi mezunuyum ve iyi derecede İngilizce biliyorum. Üniversite öğrencilik yaşantımda Milli Eğitim Bakanlığı'nın açmış olduğu Otomasyon Teknolojisi kursuna katılarak sertifika almaya hak kazandım. Ayrıca üniversite bitirme projemde PLC ve inverter kullanarak bir sıvı dolum prosesi gerçekleştirdim. Bu projem bölümümde en iyi bitirme projesi seçildi.

Ayrıca CNC, AutoCAD, SCADA(WinCC), Siemens S7-300 PLC konularında da bilgi sahibiyim ve kısmen proje geliştirdim. Fakat yukarda saydığım konularda daha iyiyim. Çalışmaya ihtiyacım olduğu için askerliğimi yapmadım, yetiştirilmek istiyorum. Dünya'nın neresinde olursa olsun, alın terimin karşılığını alırsam çalışabilirim.

Eğer firmanızın benim gibi bir elemana ihtiyacı varsa ve ciddiyseniz özel mesaj yoluyla ön iletişime geçebiliriz.

Düzeltme: Elektrik Bakım Mühendisliği, Otomasyon Proje Mühendisliği, Robotik ve Mekanik Bakım Mühendisliği pozisyonlarıyla ilgileniyorum. Satış mühendisliği ve şantiye işlerinde çalışmak istemiyorum.

Saygılarımla

Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,801
Kullanıcılar
452,603
Son üye
MFK12123

Yeni konular

Geri