kamufle
Üye
Merhabalar burada benden yaşça tecrübeli abilerim olduğunu biliyorum tavsiye almak istiyorum ben bu dönem finalleri verirsem Mekatronik önlisans mezunu oluyorum kafamda bazı sorular var 21 yaşındayım iş deneyimim yok ve ne yapsam bilemiyorum yani evet bölümü okudum bitirdim dersleri aldım projeler yaptım ama bunlar hep bilgisayar üzerindeydi tia portal factory festo proteus c++ autocad solidworks gibi programlarda eğitim aldım ama kafama takılan şu yani ben ne yapabilirim yani mekatronikçi ne yapar mesela iş ilanlarına bakıyorum baktığım her ilan mekatronik mühendisi ilanı yani DGS girsem bu yıl hazırlanamadım okuldan dolayı 1 yıl mezuna kalsam yaşım geç kalıyormuş gibi hissediyorum ve 1 yıl daha boş durmayı sınav psikolojisine girmeyi hiç istemiyorum
sizlerde bu konuda tavsiye istiyorum
yani mekatronik önlisans ne yapar ben neleri araştırmalı öğrenmeliyim yukarıda saydığım programların üzerine neler koymalıyım kendimi bu programlarda profesyonelleştirsem bir mühendisin yaptığı işi yapabilir miyim malum günümüzde her bölüm uzaktan eğitim alıyor bölümümün mühendislik fakültesindeki kalan kısımlarını araştırsam öğrensem programlara hakim olsam bir mühendisin yaptığı işi yapabilir miyim yani illede mühendislik diploması gerekli mi deneyimli abilerim bir akıl verir yol gösterirse çok mutlu olurum.
sizlerde bu konuda tavsiye istiyorum
yani mekatronik önlisans ne yapar ben neleri araştırmalı öğrenmeliyim yukarıda saydığım programların üzerine neler koymalıyım kendimi bu programlarda profesyonelleştirsem bir mühendisin yaptığı işi yapabilir miyim malum günümüzde her bölüm uzaktan eğitim alıyor bölümümün mühendislik fakültesindeki kalan kısımlarını araştırsam öğrensem programlara hakim olsam bir mühendisin yaptığı işi yapabilir miyim yani illede mühendislik diploması gerekli mi deneyimli abilerim bir akıl verir yol gösterirse çok mutlu olurum.