meksika elektrik voltajı

norm

Üye
Katılım
1 Nis 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
meksikaya gönderilecek makina üzerinde 380VAC ile çalışan asenkron motor ve reziztanslarımız var bunların oradaki Şebeke voltajına göre nasıl bi bağlantı yapmalıyız kumanda gerilimiyle ilgili sorun olacağını sanmıyorum piyasadaki güç kaynaklarıyla halledilebilir diye düşünüyorum ancak trifaze motor ve reziztanslarla ilgili bana yardımcı olursanız müteşekkür olurum herkese hayırlı işler..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Burada der ki, 120 volt, 60 Hz. Bu durumda işiniz oldukça zor.

sanırım yanında bir de trafo göndermeniz gerekecek( ya da oradaki bir üreticiye sardırmanız) tabii bu durumda frekans gibi ufak! bir sorun ortaya çıkıyor.rezistans için önemli değil de, motor için önemli. eğer motorunuz 60 Hz de çalışmaya uygunsa, devir sayısı artacaktır. Bir de kumanda devresi sorun değil demişsiniz ama, eğer elektronik malzemeler varsa, 60 Hz de çalışmayabilir ( özellikle smps güç kaynakları)
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,844
Mesajlar
920,934
Kullanıcılar
450,946
Son üye
colakemir26

Yeni konular

Geri
Üst