merd.otomatiğinde devamlı anahtarı varsa onunla işini halledersin...
mesajlarde okudum devamlı anahtarını açtıgın zaman sıkıntılı olur diyorlar neden olsun ki ..merdiven lambaları hepsi bir anda uyanmıyorki anahtarın üzerinden geçen akımdan ne olacak ki....
Merdiven otomatiğini sensörlüye çevirirken faz ile lambayı bağladıktan sonra anahtarlardaki kabloları çıkarıp boşa mı bırakacağız yoksa birbirine bağlı şekilde kapalı devremi olacak?
öncelikle merhaba arkadaşım mesajını yeni gördüm soruna gelince anahtarlara müdahale etmene gerek yok anahtarlar M.O ni sadece kurmaya yarar M.O nin lamba cıkış ucuna faz vermen yeterlidir
öncelikle merhaba arkadaşım mesajını yeni gördüm soruna gelince anahtarlara müdahale etmene gerek yok anahtarlar M.O ni sadece kurmaya yarar M.O nin lamba cıkış ucuna faz vermen yeterlidir
Anahtarları sökecem sökmeyecem ikilemde kalmıştım basarlarsa ne olur vs. gibisinden.. Otomatiği söküp çıkaracam zaten direk lamba yı fazla bağlayacam diğerleri neredeyse o şekilde klemens ile ayarlayacam.. Sadece anahtar kafama takıyordu iyi sorun olmuyormuş o şekilde durması tekrardan teşekkürler hocam..