merkezi sistem uydu kurulumu

Ilgin ve cevaplarin icin tesekkurler ustat, yurtdisinda yasiyorum ben burda butur sistemlere pek ihtiyac duymuyorlar o yuzden cok zor bulmak ama ben arastirmaya devam ederim eger dediginiz gibi pratik bir uygulama bulur görur isem sizlerle de buradan paylasirim... Saygilar...

Santrallerde Quatro lnb kullaniliyor. Alt bant ust bant vs. Yani santral de kursaniz canaklardaki lnb ler degisecek. ( yeni cikan teknoloji var mi bilmiyorum uyduculara sormanizda yarar var )

oonurr cevap icin tesekkurler, baktim arastirdim, dedigin gibi yinede quatro lnd lazim santraller icin eger yok switch ile kullanirim dersen onlara quad diyorlar sanirim 4 lu lnb ler. yalniz ben baska birsey buldum arastiriken ilgisi olan arkadaslara belki bir fikir yada kolaylik saglayabilir. Unicable lnb ler var 4 uydu alicisina kadar rahatlikla bir kablo ile ayni lnb sinyal verilebiliyor diyorlar sorunsuz. adresi veriyim ; Unicable LNB veya SCR LNB Nedir ? :: Uydu Tv Haber :: Uydu TV radyo, data kanallarını izleme ve haberler. Gözünüz bizde olsun.
Saygilar.

Forum istatistikleri

Konular
130,339
Kullanıcılar
453,633
Son üye
AdeGuneys

Yeni konular

Geri