ay elk 35\09
Üye
O kadar boş mezun olunca dolu mezunda benim yaptığım işi yarı fiyata yaparım diyip kapıya geldiğinde patron "aha ucuz işçi" sevinci yaşıyor ama beni kaybettiği gibi zora düştüğünde bana yanlış yaptığını anlasa da ben kaybedenler sınıfında kalıyorum.... ya biz girince teknik elemanlar değerlenecek, ... olunca önemimiz artacak, bunlara artık pek önem vermiyorum.Böyle bişeyin olması için dünyanın tersine dönmesi lazım.Benim yaptığım işin nerdeyse 1/5'ini yapan avrupalı benim ücretimin kaç mislini alıyor.Hemde aynı firmada çalışıyoruz.Ben Türkiye fabrikasında o fransa fabrikasında.Onun evinde 4 araba ve yıllık izinde yurtdışına tatile gidecek bütçesi varken ben aybaşı gelecek kirayı naapsam diye iç geçiriyom.Anlatsam derya olur ya neyse.Bu ülkede dürüst çalışıp haketmek sanırım çok zor.Vardiya bittikten sonra uykumdan çalıp başka işler yapmak istemesemde adı geçen şerefsizler yüzünden hayatım gidiyor.Bu dakkadan sonra değiştiremeyeceğim ama her fırsatı değerlendireceğim, burası kesin.Benden ne çaldılarsa allah onların belasını versin.
Mehmet
arkadaşlar herkes kendi çapında haklı ama.... bende çalıştıracak kalifiye eleman bulamıyorum bulduğum birkaç ay veya gün çalışıyor sonra .... adamlar projede yazılı işi uygulamaya dökemiyorlar kalite ve fiyatlar çok düştü . sorun bizlerde bu işi ayaklar altına biz düşürüyoruz . 1500 - 2000 tl ye adam bulamıyorum ama sokaktada işsizlik var !!! adamlar serbest çalışmaya tembelliğe alışmışlar..
arkadaş söylediği konuta çok haklı bizim işimisin tehlikesinin farkında degilyaptıgımız işi basıt göruyolar Elektrik deyince mılletımızın aklına ıkı kablo baglamak sanıyor bende yaparım diye dusunuyolar ama aslında tehlıkesını bılmedıklerınden ve önemsemedıklerınden dolayı bu sekıl durumlarla hepımız karsılasıyoruz. aynı durum bı ara bendede olmustu ve bı surelıgıne ısıde bıraktım . allah hepımıze kolaylık elektrık ısını , bızım meslegımızı kucumseyenlere allah akıl fıkır versın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?