Meslek tavsiyesi

Sa ustalar nasılsınız umarım iyisinizdir?
Ustalar hangi elektrik alanında uzmanlaşmayı tavsiye edersiniz?
Benim istediğim kafam rahat olsun insanlarla çok münasebete girmek istemiyorum,zor karmaşık, Türkiyede ustası az olan elektrik alanı tavsiye eder mısınız?
Allah'a emanet olun ustalar iyi geceler.

Bu sorunun en kritik noktası "insanlarla çok münasebete girmemek" kriterini malesef bu ülkede sağlayamıyoruz.

Sen girmesen bile üzerine görev olmadan senle münasebete girenler olduğu için yok öyle bir dünya.

tam sana göre bir iş tavsiyesi, gemi elektrik teknisyenliği bölümüne gir ve bir gemide çalışmaya başla, uluslararası sularda olursun, gemi personeli çok sınırlı sayıdadır. insan görmezsin.

tam sana göre bir iş tavsiyesi, gemi elektrik teknisyenliği bölümüne gir ve bir gemide çalışmaya başla, uluslararası sularda olursun, gemi personeli çok sınırlı sayıdadır. insan görmezsin.

Kendi cumhuriyetimi ilan edeceğim bir bilinmeyen ada arıyorum. O derece insanlardan soğudum. Dünyaya geldiğimiz yüzyıla bak arkadaş yaa..

Kendi cumhuriyetimi ilan edeceğim bir bilinmeyen ada arıyorum. O derece insanlardan soğudum. Dünyaya geldiğimiz yüzyıla bak arkadaş yaa..
Aynen şunu söyleyebilirim ki iş hayatım boyunca mesleğimle uğraşmaktan çok insanlarla uğraşmaktan yoruldum . Bizim ülkemizde beyaz yakalı olarak çalışan insanların mesaisinin bazen büyük kısmı üstlerinin kaprisleriyle ve vıdı vıdılarıyla , astlarının ise türlü gereksiz zırıltılarıyla ( tembellik , iş bilmezlik , işe gelmeme , işten kaytarma daha neler neler aklıma gelmeyen ) uğraşmaktan geçiyor . Sistem ve disiplinimiz yok iş hayatında . Herşey günü kurtarmaya odaklı . Yarına Allah kerim . Kafa bir milyon . Şöyle emekliliğimde insanlardan uzak bir bungalov hayalim var .

Tüm cevap veren ustalara teşekkür ederim.Ustalar kendinize iyi bakın iyi günler.

benimde hayalim bir köy evine taşınmaktı, hatta dağ başı ve az bir toprağı olan bir yerdi. olmadı kaldık buralarda. bungalov derttir be, dağ köyü bul daha iyi. bir de @serkan_48 kardeşim bir de garsonların halini düşün, iki yıl yaptım birinci sınıf restorantta, kimleri kimleri görüyorsun, sanki parasıyla seni de satın almış gibi davrananları mı istersin, sana kölesiymiş davrananı mı. insana hizmet vermek kadar zor bir sektör yoktur. insan ilişkilerinin olmadı iş sektörü yok desen yeridir. şimdi sırf insanlarla karşılaşmamak için evden dışarı çıkmıyorum.

Tarih boyunca çeşitli zaman dilimlerinde insanların gerçekten karakter ve kişilik olarak yerin dibine düştüğü zamanlar olmuş . Bunu kutsal kitaplardan görebiliyoruz . Ama sanırım insanlığın hiçbir evresinde insanların bu kadar ukala ve kendini beğenmiş bir haleti ruhiye içinde olduğu bir devrin yaşandığını sanmıyorum . İnternet sayesinde sürekli bilgi ve malumat bombardımanına maruz kalıyoruz . Bunların gerçekte ne olduğundan habersiz bir sürü insan kendini bunlar sayesinde akil ve bilge kişi sayıp sonsuz bir ukalalığa bürünüyor . Hangi sosyal ya da kamusal ortama girsek kendini dünyanın sekizinci harikası sayan , her şeyi bilen (bildiğini sanan) , sürekli kendisine anlayış ve ilgi bekleyen , gergin , saldırgan ve tuhaf insanlarla doldu ortalık . 80 li yılları yaşayan bir insan olarak ben bu berbat ortamda yaşamaktan nefret ediyorum . Bize ne oldu anlamak mümkün değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…