Under Ground
Profesyonel Üye
Aslında ecnebilerin bir Man's Cave leri oluyor. Ona bile razıyım.Bungalov, ada, köy evi... Bunların hepsi hala hayal değil mi?
Aslında ecnebilerin bir Man's Cave leri oluyor. Ona bile razıyım.Bungalov, ada, köy evi... Bunların hepsi hala hayal değil mi?
Urfa tarafında hesaplı oluyor.Aslında ecnebilerin bir Man's Cave leri oluyor. Ona bile razıyım.
Aslında ecnebilerin bir Man's Cave leri oluyor. Ona bile razıyım.
Yalnız bizde o iş olmaz. Elemanlar oraya kapanıp kafa dinleyip kafa dağıtıyor. Bizim hanım üst kattan bağırır :Buldum buldum ben.. hemde nüfus işlerini bilem hallettim. Doğum yerimi bile değiştirdim.
Seni de beklerim.
Ekli dosyayı görüntüle 112976
Ekli dosyayı görüntüle 112977
O kadın yok gözyaşı yok demek değil baba. Ağlama gadunum demekrelax, no woman, no cry
kadın var mı? dert bitmezzzz. etiketi ne olursa olsun. bak bana, kızımın annesi avukattı. beni bir boşadı. tam boşadı. parasını ödediğim ev bile onun üzerinde. duydum şimdi bir tane daha ev almış istanbul da.O kadın yok gözyaşı yok demek değil baba. Ağlama gadunum demek
Bu ülkenin kodamanları anadan üryan gitti. İstersen dünya senin olsun.kadın var mı? dert bitmezzzz. etiketi ne olursa olsun. bak bana, kızımın annesi avukattı. beni bir boşadı. tam boşadı. parasını ödediğim ev bile onun üzerinde. duydum şimdi bir tane daha ev almış istanbul da.
Yalnız bizde o iş olmaz. Elemanlar oraya kapanıp kafa dinleyip kafa dağıtıyor. Bizim hanım üst kattan bağırır :
Saçımı süpürge ettim, gençliğimi heder ettim senin için. Kahrolmıyasıcanın herifi giriyon çıkmıyon oradan.