engin051980
Üye
para ticarette var teknik elemanlar artık sıradan oldu imkanın varsa ticarete atıl
Eskişehirde yaşıyorum.Emrah bana hangi şehirde ve semtte yaşadığını söyler misin. eğer istanbul güneşli-bağcılar civarıysa sana yardımcı olabilirim... bana mesaj atarsan belki takip edemem mesajını...
bende yurtdışında çalışmak istiyorum hem maddi hemde kendimi geliştirme acısından bi bağlantı arıyorum daha bulamdım.elektrik genis bir meslek dalidir,tutunmak istiyorsan bircok konudan bilgi sahibi olmalisin,zayif akim,alcak gerilimden,gerekirse orta gerilim motorlar ve elektroniktende belli bir bilgiye sahip olman gerekir,artik gunumuz teknolojisinde hersey icice,ama illede hem kendimi gelistiricem hemde iyi para kazanmak istiyorsan,varsa bir tanidik referansin,yurtdisinda calisbilirsin.turkiyede maas scalalari yurtdisinin cok altinda.
bol sans...
meraba bende güneşlide oturuyorum ne işle meşgulsünüzEmrah bana hangi şehirde ve semtte yaşadığını söyler misin. eğer istanbul güneşli-bağcılar civarıysa sana yardımcı olabilirim... bana mesaj atarsan belki takip edemem mesajını...