Micro Usb Soketi

Kn Master KN6100 kodlu intercomum ses ve mikrofon için kullanılan microUSB soketinde sorun var bulunduğum yerde (Isparta) YouTube'da da bayağı ünlü olan bir servise sordum 800 TL fiyat istedi. Soketinin altında SMD parçalar olduğu için kendim değiştirmeye cesaret edemedim bu değişimi bir telefon teknik servisi yapabilir mi? Fiyatı en fazla ne kadar olmalı? 800 TL bir soket için fazla geldi çünkü. Bu arada ürünün sıfır fiyatı 5000 TL.
10pcs-micro-usb-connector-5pin-seat-jack-micro-usb-four-legs-5p-inserting-plate-seat-mini-jpg...webpaaaaaaa.webpbbbbb.webpWhatsApp Image 2026-02-03 at 02.01.36.webp

Evet bilgili birinin değiştirmesi uygun olur. Micro USB yi değiştirirken, ısıdan etkilenmemesi için bataryayı kartın dışına çıkartsın.
Soket fiyatı dahil 500 TL ye değişimi yapılır. 10 dk. lık iş

Evet bilgili birinin değiştirmesi uygun olur. Micro USB yi değiştirirken, ısıdan etkilenmemesi için bataryayı kartın dışına çıkartsın.
Soket fiyatı dahil 500 TL ye değişimi yapılır. 10 dk. lık iş
Zaten batarya uç tarafına kapiton bant yapılmış Muhsin ustam . Belki bataryayı çıkarmaya gerek kalmayabilir .

Kapiton bandın ısıyı alt tarafına geçirmediğini duydum ama hiç kullanmadım .
Capton bant kullanırım.
Bataryanın yanında çalışırken ,yine de güvenemem.
Havya ile İki kablo ucunu lehimle alıp bataryayı devreden ayırmak zor bir şey değil.
Sonrasında rahat, rahat ısı tabancası ile çalışılır.
Yakınında Elko kondansatör de olsa, devreden ayırır dışarı alırım. Bazıları kondansatörü dışarı almadan yanında işlem yapar.
Ben fazla itina gösteririm.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,435
Kullanıcılar
459,443
Son üye
ahmetataozdamar

Çevrimiçi üyeler

Geri