tayfun2020
Üye
Arkadaşlar Microsoft Visual Studio 2008 da C# kullanmayı düşünüyorum . Ben C++builder kullanıyorum . Fakat c# ta yazdığım yazılımların oluşturduğu exe yarı derlenmiş olduğundan bazı üç kuruşluk programlarla exe den tekrar kod üretilebiliyor diye duydum . Anlayacağınız Microsoft Visual Studio da yazılan programlar açık kaynaklı kod oluyor.
Lutfen Microsoft Visual Studio 2008 exe lerinden kodun geri oluşturulmasını önlemek için nasıl önlemler alabilirim.
.... Ayrıca üretilen dll ler veya activex lerin de durumunun da ne ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa lutfen bilgilendirin bizi....
Bunun için bir yazılım tekniği veya başka bir yazılım paketi önerebilen varsa sevinirim.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Lutfen Microsoft Visual Studio 2008 exe lerinden kodun geri oluşturulmasını önlemek için nasıl önlemler alabilirim.
.... Ayrıca üretilen dll ler veya activex lerin de durumunun da ne ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa lutfen bilgilendirin bizi....
Bunun için bir yazılım tekniği veya başka bir yazılım paketi önerebilen varsa sevinirim.
Herkese şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: