intifda Üye Katılım 1 Ara 2009 Mesajlar 24 Puanları 1 Yaş 44 10 Ocak 2011 #1 kolay gelsin mikro master hmı ile çaıştırmak istiyorum hmı delta kullanacağim. mikro masterin modbüs haritası varmı .cpu kullanmadan çalıştımak istiyorum
kolay gelsin mikro master hmı ile çaıştırmak istiyorum hmı delta kullanacağim. mikro masterin modbüs haritası varmı .cpu kullanmadan çalıştımak istiyorum
elektriktahsin Üye Katılım 3 Ağu 2009 Mesajlar 282 Puanları 1 12 Ocak 2011 #2 Gerçekten hiç denemedim micromaster wincc de step 5.4 ile yaptım o konuda isterseniz yardımcı olurum.
Gerçekten hiç denemedim micromaster wincc de step 5.4 ile yaptım o konuda isterseniz yardımcı olurum.
djkursun Üye Katılım 13 May 2008 Mesajlar 298 Puanları 1 12 Ocak 2011 #3 simatic MP panelleri işlemci olarakta kullanabiliyorsun step7 ve winac rtx ile programlıyorsun. paneli işlemci olarak kullanıp sürücüyede DP modülü eklersen Panel ile sürücüyü kontrol edebilirsin..
simatic MP panelleri işlemci olarakta kullanabiliyorsun step7 ve winac rtx ile programlıyorsun. paneli işlemci olarak kullanıp sürücüyede DP modülü eklersen Panel ile sürücüyü kontrol edebilirsin..
Konu Sah intifda Üye Katılım 1 Ara 2009 Mesajlar 24 Puanları 1 Yaş 44 12 Ocak 2011 #4 delta hmı de oluyor