Merhabalar 20 TL'ye bit pazarından küçük el matkabından aldım üstünde 4.8v yazdığı için 5v şarj cihazına bağladım ancak tepki vermedi bende 12v adaptörü denedim bu sefer şarj ışığı yandı ancak matkapta dönme vb. Olmadı biraz şarjda bırakınca kötü bir koku geldi yanıktan ziyade aşırı ısınmış bir şeyin kokusu gibiydi bende söktüm. şarj kısmının üstünde 1 direnç ve led var idi sadece bataryadan motora giden direnç ise tamamen yanmış okunmuyor. Bataryayı motora değdirince motor döndü motor ile batarya sağlam. Batarya ni-cd 4 adet seri bağlı şekilde ve motoru çalıştıran kısma bağlı açma kapama tuşu bulunan on tarafta bir led mevcut. Cihazın hem güvenli hem daha sağlık hemde kullanılabilir olması için bir şarj devresi arıyorum basit bileşenler ile yapmak mümkün ise memnun olurum yahut almamı onerebileceginiz bir hazır devre mevcut mudur?
Uzun yazdığından mükellef işin kısası motor batarya sağlam cihaz üstünde aktif kompanent içeren herhangibi bir şarj devresi yok bataryalar 4 adet nikel kadmiyum seri bağlı bunun için basit bir şarj deşarj devresi mevcut mu acaba.
Uzun yazdığından mükellef işin kısası motor batarya sağlam cihaz üstünde aktif kompanent içeren herhangibi bir şarj devresi yok bataryalar 4 adet nikel kadmiyum seri bağlı bunun için basit bir şarj deşarj devresi mevcut mu acaba.