Konu Sah togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 8 Şub 2015 #31 Lütfen işin teknik kısmıyla ilgilenelim ...Arkadaşım bir latife yaptı konuda aldı başını hassas noktalara gitti..Forum konumuz cnc&torna
Lütfen işin teknik kısmıyla ilgilenelim ...Arkadaşım bir latife yaptı konuda aldı başını hassas noktalara gitti..Forum konumuz cnc&torna
elektrikçicüneyt Profesyonel Üye Katılım 6 Ağu 2007 Mesajlar 3,699 Puanları 1,306 Yaş 48 Konum kocaeli 8 Şub 2015 #32 togitogi' Alıntı: Lütfen işin teknik kısmıyla ilgilenelim ...Arkadaşım bir latife yaptı konuda aldı başını hassas noktalara gitti..Forum konumuz cnc&torna Genişletmek için tıkla ... Haklısınız o konu geçeli bayağı eski olmuş ben mesajları yeni okudum kusura bakmayın
togitogi' Alıntı: Lütfen işin teknik kısmıyla ilgilenelim ...Arkadaşım bir latife yaptı konuda aldı başını hassas noktalara gitti..Forum konumuz cnc&torna Genişletmek için tıkla ... Haklısınız o konu geçeli bayağı eski olmuş ben mesajları yeni okudum kusura bakmayın
Konu Sah togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 10 Şub 2015 #33 x ve y eksenlerinin 20mm krom millerin kabaca yerleştirilmesi.Skf 20mm lineer rulmanlar...
asenyurt Profesyonel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 2,900 Puanları 916 Konum Antalya 10 Şub 2015 #34 gene sanayici abilerimiz linear bearing i tam türkçeye lineer rulman diye çevirmişler setscrew a da set uskur dedikleri gibi bu arada arabaların sadece 2 vidalama yeri olması beni biraz şaşırttı
gene sanayici abilerimiz linear bearing i tam türkçeye lineer rulman diye çevirmişler setscrew a da set uskur dedikleri gibi bu arada arabaların sadece 2 vidalama yeri olması beni biraz şaşırttı
byket Üye Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 365 Puanları 31 Konum TOKAT 10 Şub 2015 #35 asenyurt' Alıntı: gene sanayici abilerimiz linear bearing i tam türkçeye lineer rulman diye çevirmişler setscrew a da set uskur dedikleri gibi bu arada arabaların sadece 2 vidalama yeri olması beni biraz şaşırttı Genişletmek için tıkla ... Abi daha neler var neler sen canavari bilir misin .d neye derler sence
asenyurt' Alıntı: gene sanayici abilerimiz linear bearing i tam türkçeye lineer rulman diye çevirmişler setscrew a da set uskur dedikleri gibi bu arada arabaların sadece 2 vidalama yeri olması beni biraz şaşırttı Genişletmek için tıkla ... Abi daha neler var neler sen canavari bilir misin .d neye derler sence
Konu Sah togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 10 Şub 2015 #36 Spiral'da derler,deriz.
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 10 Şub 2015 #37 togitogi' Alıntı: Spiral'da derler,deriz. Genişletmek için tıkla ... Kimi bölgelerde Jet'de deriz
akg Katılımcı Üye Katılım 21 Kas 2014 Mesajlar 466 Puanları 56 Yaş 43 10 Şub 2015 #38 ölçüler neydi acaba. Krom miller uygunmudur. indiksyonlu miller bile tartisilirken krom miller nasil olur.
ölçüler neydi acaba. Krom miller uygunmudur. indiksyonlu miller bile tartisilirken krom miller nasil olur.
Konu Sah togitogi Profesyonel Üye Katılım 13 Mar 2009 Mesajlar 1,521 Puanları 521 Yaş 54 Konum İZMİR 10 Şub 2015 #39 Bu miller mikron bazında ölçüm yapan tarayıcıdan çıkma miller.Özel alışımlı sertleştirilmiş krom mil.
Bu miller mikron bazında ölçüm yapan tarayıcıdan çıkma miller.Özel alışımlı sertleştirilmiş krom mil.
byket Üye Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 365 Puanları 31 Konum TOKAT 10 Şub 2015 #40 Bizim sivasta ispirel spiral derler konyada flex diyorlar. Tokatta daha garip bir ismi vardı . Izmirde canavar diyolar . Cok degisiyor agzina hangisi uygun geliyosa öyle diyorlar
Bizim sivasta ispirel spiral derler konyada flex diyorlar. Tokatta daha garip bir ismi vardı . Izmirde canavar diyolar . Cok degisiyor agzina hangisi uygun geliyosa öyle diyorlar