Minton dvd yazılımı

ŞEF

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
26 Haz 2007
Mesajlar
1,967
Puanları
806
Yaş
64
Sayın arkadaşlarım !

Minton MDVD 1302 markalı dvd'im 6 ay kadar kullanmadım. Geçenlerde bir cd. taktım, cd' yi geri çıkarıyor. Cd. yi algılamıyor. Ayrıca 2 adet mikrofon girişi var. Laptopun ses çıkışını ara kablo ile mikrofon girişlerine girip, 5+1 den müzik dinliyordum. Fakat mikrofon girişleride çalışmadı. İnternette arama yaparken dvd. lerinde yazılımı olduğu gibi bilgilere ulaştım.

Siz ne dersiniz, böyle bir yazılım varmı ? varsa nereden ve nasıl yükleniyor. Ya da cihazın başka bir sorunu olabilirmi ? Yardımlarınızı bekliyorum. HOŞÇAKALIN
 
Kırk yılda bir soru sorduk kimse birşey yazmamış. Demekki böyle bir yazılım yokmuuuşş. Olsa birileri cevap yazardı mutlaka. Artık sorunu başka yerde arayacağız.

NOT : Yukardaki hitap şeklimden alınmayın, sitem etmedim. Forumdaki konumumdan dolayı espri yapmak istedim. HOŞÇAKALIN
 
sn:ŞEF'im selamlar...


Mesajınızı yenı gordum evet dediğiniz gibi dvd lerde yazılım vardır fakat buna dışardan elınızdekı ımkanlarla yapacagınız bır işlem yok ama yazılım sorunu varsa ön dısplayde manasız ışaretler ve rakamlar çıkar anlattığınıza gore boyle bir sorununuzda yok.
Dvd nızın kapagını actıgınız zaman cd ınn yerleştıgı mekanızmada optık bır goz var buyuk ıhımalle bu goz tozlanmıstır.Kulak pamuguna bıraz kolonya damlatıp hassas bır sekılde gozu temızlersenız cd okumama arızanız goz bozuk deılse tabı duzelecektır.
Mıkrofon gırıslerınızı kullanamama sebebınızde kumandanızı ve makınayı tam bılemıyorum ama buyuk ıhtımalle karaoe yada playback secenegıne ılgılı bır sorundur yanı kumandadan yada makına uzerınden bır secımdır.


Kolay Gelsın
Saygılarımla...
 
Teşekkürler Sayın BuRçin !

Önerilerinizi uygulayacağım. Sonucu burada tekrar yazarım. HOŞÇAKAL
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,829
Mesajlar
920,828
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst