Yüzdük ve kuyruğa kadar geldik.Şimdiki aşamada neler yapacağız hocam
@Yunusgr duyarsa O da gudurur.Yamyam hocammmmm bu adamı gudurturrr
Sinsi bir şekilde konuyu takip etmekteyim hocam@Yunusgr duyarsa O da gudurur.
@sasen1 ile telefonda görüşüyorduk.Sinsi bir şekilde konuyu takip etmekteyim hocam
@ozgurece35 ye rakip çıktı.Yamyam hocam dayanamadım seninle görüşme sonrası tekrar dinledim.Önce ton kontrol bas ve tizleri ile dinledim.Sonra LOUDNESS bas ve tiz switchlerini açıtım muazzam, her şey şıkır şıkır baslar doyurucu ve insanın içine işliyor.Şimdi daha önce konu içerisinde hep söylediğin "önemli olan ön devreler" cümlesinin değerini anladım.
Technics amplinin çıkış katı aynı olmasına rağmen ampliden çıkan ses nasıl fark etti.
Bundan sonraki aşmada gerekli test ve ölçümleri karşılaştırmaları yaparak paylaşacağım.Diğer takipçilerimiz de farkı göreceklerdir.Tekrar teşekkür ederim.
Darısı PPM e diyelim
Gudurmaktan ziyade asıl şimdiden bu testleri nasıl yapacağımı düşünüyorum, bende bu kadar ekipman da yok@ozgurece35 ye rakip çıktı.
Onun amplisi de aynı karakteristiğe sahip bir amplidir. Çünkü kullanılan devreler bire bir aynı devrelerdir.
Yıllardır forumlarda benim ampli başka dese de kimselerin ne düşündüğünü bilemem. Ancak @sasen1 şimdi Özgüre hak veriyordur sanırım.
Ciğerli kardeşimiz @Yunusgr de projesini tamamlayabilirse o da hem guduracak, hem de dost ve arkadaşlarını gudurtacaktır.
Sen adobe'ye daha önceleri bulaşmıştın.Gudurmaktan ziyade asıl şimdiden bu testleri nasıl yapacağımı düşünüyorum, bende bu kadar ekipman da yokAma oraya kadar proje ilerlesin sonrası çözülür kafasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?