Yamyam hocada formül çok mutlaka bir yol gösterirGudurmaktan ziyade asıl şimdiden bu testleri nasıl yapacağımı düşünüyorum, bende bu kadar ekipman da yokAma oraya kadar proje ilerlesin sonrası çözülür kafasındayım.
Hatta gerekirse kötekleyerek anlatırımYamyam hocada formül çok mutlaka bir yol gösterir
Daha ADOBE de test yapamadım.Dün gece montajı ve ses denemelerini yapmıştım.En kısa zamanda ADOBE deki değerleri paylaşacağım.Acaba iki amplinin çıkışlarının spectrum üzerinde karşılaştırıldığında ne kadar fark var cidden merak ettim şimdi.
Bendeki Grundig amplinin loudnessi ile yakın olduğunu tahmin ediyorum ama acaba çok benzer midir? Daha önce açıklamıştı @Mr_YAMYAM
Çünkü bu amplinin loudness fonksiyonunu açtığımda hoparlörler ortalığı yıkılıyor
Ortalıkta iki tane ampli yok ki.Acaba iki amplinin çıkışlarının spectrum üzerinde karşılaştırıldığında ne kadar fark var cidden merak ettim şimdi.
Bendeki Grundig amplinin loudnessi ile yakın olduğunu tahmin ediyorum ama acaba çok benzer midir? Daha önce açıklamıştı @Mr_YAMYAM
Çünkü bu amplinin loudness fonksiyonunu açtığımda hoparlörler ortalığı yıkıyor
Buradaki fark aslında kötü bir amplinin farkıdır.Evet doğru iki ayrı ampli gibi yazmışımiki ayrı amplinin ön devrelerinin farkını kastetmiştim aslında.
Ama fark ciddi seviyede demek ki.
Ölçümleri yaparken loudnees bass (LF COMP) on mu off mu?Yamyam hocam ön devreler ile bazı ölçümler yaptım.Fakat bir durumu anlayamadım.Şöyle ki,Ampli açık ses potu kapalı ADOBE monitoring level seviyesi -72dB görünüyor.Ana ses potunu ortaya getirdiğimde birden -80 -78dB civarına düşüyor.Potu sonuna kadar açtığımda tekrar -72dB e çıkıyor .Bunun nedeni nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?