Tanesi 6,62TL 10 tane aldım.Ama zam gelmişNISSEI ler birinci sınıf kalite imiş.
Kaça aldın bilmiyorum ama ses devreleri için bile ideal.
Tabi yaparım hocam benim için de son derece keyifli .En önemlisi bu kadar emek veriyoruz siz de o kadar uğraşıyorsunuz doğru sonuçları alalım.Benim o cezayı almamın sebebini söylemiştim.Uzun kablo olup kötek yememekti.Ama hiç aklıma gelmedi kablo trafonun önünden geçiyormuşBu arada cezalı olduğun için tüm ön devrelerin ölçümünü yeniden yapmalısın.
Bu ölçümde kablolar ilmine göre yapılıp yerleştirilecek ve adobe spectrumda detaylı olarak incelenecektir.
Karşılaştırma yapılabilmesi için spectrumun sağ üst köşesindeki HOLD kullanılacaktır.
1. holda basıldığında o andaki ölçüm hangi devrenin ise hold hafızasında ilgili renkte görülecektir.
Keza devreler ve ölçüm durumlarına göre 2. üçüncü ve dördüncü hold renkleri birbiri ile kıyaslanabilecektir.
Ölçümlerden sonra hold çizgilerinin bulunduğu bölge zoomlanacak ve Ekran görüntüsü PC den alınarak tek bir resim olarak PNG formatında konuya iliştirilecektir.
Bu ölçümde sizlerin göremediği bir çok unsur bulunmaktadır. Ben bu resmi inceleyerek teknik olarak yapılması gereken şeyler varsa size bildireceğim.
İşte burada bizler ne desek boştur. (Bana bile inanmayacaksın)Tabi yaparım hocam benim için de son derece keyifli .En önemlisi bu kadar emek veriyoruz siz de o kadar uğraşıyorsunuz doğru sonuçları alalım.Benim o cezayı almamın sebebini söylemiştim.Uzun kablo olup kötek yememekti.Ama hiç aklıma gelmedi kablo trafonun önünden geçiyormuşNe var ne yok toplamıştır üstüne.
Sorun yok gibi görünüyor.Yamyam hocam dediğiniz şekilde kabloları düzenledim.Eğer sorun yoksa tekrardan testlere geçebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?